Hocam 38k ya NVIDIA şart ve İntel işlemcili sistem önerir misiniz? full oyun icin sistem arıyorum, fps canavarı birşeyler bakıyorumBundan ucuza 9060xt 16g var onu gectim 2-3k daha ekleyip 5060ti 16g sistem alin madem nvidia olacak bari uzun sureli bi kart olsun. Suan ekleyemem derseniz de bekleyip oyle alin daha iyi, 30k falan olsa okey de 38e cikilmis zaten
Hocam işlemcisi biraz düşük degil mi?PerfGate - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfGate Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, Intel Core İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
bu sistem oyun icin 5060li sistemden daha iyi fps verir bence bunu tercih edin. Vram konusunda da basiniz agrimazHocam 38k ya NVIDIA şart ve İntel işlemcili sistem önerir misiniz? full oyun icin sistem arıyorum, fps canavarı birşeyler bakıyorum
Hocam işlemcisi biraz düşük degil mi?
Sistemin "Vereceği performansın" gerçek ederi taş çatlasın 30k.Amd tabularınızı ne kadar erken yıkarsanız o kadar cebinize faydası olur.Teknolojide marka bağnazlığının yeri yokMerhaba kardeşlerim, bütçem 38k maksimum ve sizce bu aşağıda ki sistem bu fiyatı hak eder mi?
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayar toplamadan pek anlamıyorum, amd işlemci aşırı ısınıyor diye korkuyordum ama amd işlemci tercih etmek daha mantıklı dediginiz üzere oyun için, peki bana maks 38k bütçe ile veya daha azı da olurBence nvidia almayın oyun için intel net alınmaz şuan özellikle 13 ve 14. Nesil çok kötü nvidia dlss için alınır başka yerlerden duyduysanız veya amd yi pek bilmiyorum diyosanız fikrinizi değiştirin nvidia gpu olabilir rtx ve dlss istiyosanız ama intel işlemci sadece iş programları adobe blender gibi şeylerde alınabilir ama yinede r9 bu tür şeyler içinsede iyi olur illa intel istiyosanız 12. Nesil bakın 13 ve 14 ün ısınma aşırı güç tüketimi çökme gibi sorunları var 12 de nispeten az i7 12. Nesil alınabilir fps oynamıyorsanız i5 12600 hatta 12400 alabilirsiniz ekran kartı 5060 veya 5060ti 16gb bakın yada intelin arc B580 de bakabilirsiniz ama şuan tam stabil değil muhtemelen düzelcek ama 8gb kart almaktan iyidir bence 5060ti 16gb alamazsanız ona bakın rtx performansı nvidia kadar iyi diye biliyorum xess de dlss kadar olmasada fsrdan iyi ki fsr açabilirsiniz her kartta
Zamanınız varsa bütçem dahilinde ki paraya göre sistem önerir misiniz?Sistemin "Vereceği performansın" gerçek ederi taş çatlasın 30k.Amd tabularınızı ne kadar erken yıkarsanız o kadar cebinize faydası olur.Teknolojide marka bağnazlığının yeri yok
amd işlemciler ısınmıyor hatta intelden daha serin çalışıyorlar gunumuzdeki nesildeBilgisayar toplamadan pek anlamıyorum, amd işlemci aşırı ısınıyor diye korkuyordum ama amd işlemci tercih etmek daha mantıklı dediginiz üzere oyun için, peki bana maks 38k bütçe ile veya daha azı da olurbir hazır sistem veya toplama bir sistem paylaşabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zamanınız varsa bütçem dahilinde ki paraya göre sistem önerir misiniz?
Kesinlikle intel daha çok ısınır i9 gibi işlemciler bildiğiniz yanıyor gerçek anlamda oyun içinse amd alın 40000 tl bütçeniz var sanırım siz bir dlss fsr işini araştırın yapay zeka ile kare üretiliyor ama nomal kareler kadar kaliteli olmuyo bu kareler amd fsr nvidia dlss intel xess adıyla yapıyor en iyi nvidia yapıyor bu işi ama pek kullanılmıyor birde ne tür oyun oynuyorsanız söylerseniz bişiler önerebilirim sizeBilgisayar toplamadan pek anlamıyorum, amd işlemci aşırı ısınıyor diye korkuyordum ama amd işlemci tercih etmek daha mantıklı dediginiz üzere oyun için, peki bana maks 38k bütçe ile veya daha azı da olurbir hazır sistem veya toplama bir sistem paylaşabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zamanınız varsa bütçem dahilinde ki paraya göre sistem önerir misiniz?