2.el parçalar sıkıntı çıkartır, o yüzden o topa girmeye gerek yok2. el olur mu? Sadece ekran kartı 2. el olsa bile baya avantajlı oluyor...
amd mi intel mi39 bin TL klavye hariç, monitör mouse kulaklık(kablosuz) sistem önerilerinizi bekliyorum.
Temizse garantisi varsa sorun olmaz ....2.el parçalar sıkıntı çıkartır, o yüzden o topa girmeye gerek yok
İşlemci farketmez, kart nvidiaamd mi intel mi
Risk ya bu kadar para veriyorum gerek yokTemizse garantisi varsa sorun olmaz ....
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. ELden bi RX 6900 XT sistem yakışır
reis parçaları yazsam olur mu direkt yoksa hazır sistem mi bulayımİşlemci farketmez, kart nvidia
Risk ya bu kadar para veriyorum gerek yok
Siz bilirsiniz hocam ama forumda 12-14K ya 3090 alan bir sürü insan var ve hiçbiri sorun yaşamadı söyliyim onu...İşlemci farketmez, kart nvidia
Risk ya bu kadar para veriyorum gerek yok
Hazır sistem de olur, tek tek toplama dareis parçaları yazsam olur mu direkt yoksa hazır sistem mi bulayım
Ben çok anlamadığımdan çok rahat dolandırılırımSiz bilirsiniz hocam ama forumda 12-14K ya 3090 alan bir sürü insan var ve hiçbiri sorun yaşamadı söyliyim onu...
Üstde arkadaşa dediğim gibi dostum..bu dönemde sıfır ekran kartı alınmaz 2.el 3090 alın
Hazır sistem de olur, tek tek toplama da
Ben çok anlamadığımdan çok rahat dolandırılırım
Üstde arkadaşa dediğim gibi dostum..
Anakartı kötü be..BLADE-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
b550f var özelleştirmede yapabilirsinAnakartı kötü be..