Hem evetAga ekipmanlar çok iyi bı monitör parasına göre pahalı olmuş ama sisteme
40 k 38 k gibi para vermeyi düşünüyorum sizce yanılıyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sisteme 38 40 k para vermek sacmami
Hocam bana göre fazla para . Baban müdür falansa verilir. Kampanyalar var indirimler var komple sistemi 45 bin tl ye kapatırsın kalan para ile oyun falan alırsın.Aga ekipmanlar çok iyi bı monitör parasına göre pahalı olmuş ama sisteme
40 k 38 k gibi para vermeyi düşünüyorum sizce yanılıyor muyum
Sisteme 38 40 k para vermek sacmami
Wraithde stok yok ocağa kadar olursa mouse onu düşünüyorumEkipman önerisi yapayım
FPS oyunlarında tryhardsan
Cloud 2/3 hangisi hoşuna gidiyorsa al
Wraith Spirit of Aim mousepad alabilirsin
Yine wraithden VXE Mad R Mouse alabilirsin
klavyeyi indirimde 2500e almıştımO klavye kulaklık ne aga verilmez o para
Bende var Mad R önceden kablosuz mouse deneyimin yoksa alışman zaman alacak soyleyeyim 36 gram olduğu için kontrolü çok zor olabiliyor ben normalde 130gram Mousela oynuyordum 1600dpi 0.6 sensten 800dpi 0.22 sense düştüm valoranttaWraithde stok yok ocağa kadar olursa mouse onu düşünüyorum
Hem evet
Hocam bana göre fazla para . Baban müdür falansa verilir. Kampanyalar var indirimler var komple sistemi 45 bin tl ye kapatırsın kalan para ile oyun falan alırsı
Bende var Mad R önceden kablosuz mouse deneyimin yoksa alışman zaman alacak soyleyeyim 36 gram olduğu için kontrolü çok zor olabiliyor ben normalde 130gram Mousela oynuyordum 1600dpi 0.6 sensten 800dpi 0.22 sense düştüm valorantta
Doğrudur hocamBende var Mad R önceden kablosuz mouse deneyimin yoksa alışman zaman alacak soyleyeyim 36 gram olduğu için kontrolü çok zor olabiliyor ben normalde 130gram Mousela oynuyordum 1600dpi 0.6 sensten 800dpi 0.22 sense düştüm valorantta
Hocam bence benim kulaklık iyidir bundanAga Logitech g733 çok iyi kablosuz
Hocam benim ürünlerim nasıl sizce çok araştırıp almadım. Klavyeyi mağazada denedim acayip hoşuma gitti aldım. Kulaklık da aynı marka olsun diye bunu aldımalıcağın hafta konu aç fiyatlar sürekli değişken ve arkadaşların önerdiği çoğu ürün kötü haberiniz olsun
sisteme göre ekipmanlar yüksek kalmış sizde daha dengeli olabilirdiHocam benim ürünlerim nasıl sizce çok araştırıp almadım. Klavyeyi mağazada denedim acayip hoşuma gitti aldım. Kulaklık da aynı marka olsun diye bunu aldım