Neler Yeni

3900X Sıcaklık Sorunu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Sansarcı
Screenshot_1.png

3900x işlemci stok soğutucu ile boştayken bu sıcaklık değerlerini alıyor. İşin garibi oyun oynarken felan da aynı sıcaklık değerlerini alıyorum. Normal mi sizce ? 65 75 arası fırlıyo bi anda. Bu yüzden işlemci fanım da çok ses yapıyor. Cpu boost açık bile değil biostan. (Ekran Kartım 1660 super).
Fazla anlamıyorum bu işlerden ama boştayken fan sesi dinlemek sinir bozucu oluyor o kadar para vermişken :D
Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Wraith prism soğutucuya göre yüksek değerler. tam sistem yazabilir misiniz ? Kasanızın konumu yapısı bulunduğu ortam ve tabi. termal macun temizliği vs baya etkiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Sansarcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wraith prism soğutucuya göre yüksek değerler. tam sistem yazabilir misiniz ? Kasanızın konumu yapısı bulunduğu ortam ve tabi. termal macun temizliği vs baya etkiler.
msi b550 gaming edge wifi anakart
gigabyte gaming oc 1660 super
tforce 2x8 3600 mhz cl 18
3900x
kasa : xpg invader
Mesaj otomatik birleştirildi:

termal macun olayı da bilgisayarı dün kurdum zaten stok fanın termal macunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2.png

Msi Dragon Centerdan silent moda alınca 62ye sabitleniyor sıcaklığım. Sanırım sıkıntım programın cpu mu boostlaması 4200 mhzde calısıyor gereksiz bi şekilde nasıl düzeltebilirim

Son düzenleme:

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Hayır bir sıkıntı yok. Aylardır araştırıyorum ve tüm kullanıcılar bu değerlere yakın alıyor(ben de dahil)

Top Bottom