18 yaş üstüysen direkt açılıyor. Ama küçüksen babanın açıp sana link gönderip o şekilde açman gerekiyor.yurtdışında yaşıyorum hocam nays hesabı açmak icin neler gerekiyor?
hocam onuda araştırdımda uğraşmak istemiyorum 15 gün takas banı olacak hesabı yeni açıcam neredeyse aynı fiyat sayılırCS item satan yabancı sitelere bak. Siteden 300-400TL'e alıyorsun steamde 500-600TL'e satıyorsun. Ben steam'e bakiye yatırırken kartımdan ödeme yapmıyorum bayağı bir süredir. Gidip CS itemi alıp 100-200TL kâr edip steamden satıyorum istediğim oyunu aynı paraya alıyorum üstüne bakiyede ekstra param kalıyor.
Takas banı olmasının bir önemi yok ki. Sen o skini takaslayıp hesabına alınca direkt satabiliyorsun sadece takas banı oluyor 2 hafta o kadar. Başka hesaba al o zaman skini, hediye edersin yeni hesabına.hocam onuda araştırdımda uğraşmak istemiyorum 15 gün takas banı olacak hesabı yeni açıcam neredeyse aynı fiyat sayılır
Steam guard aktif olan farklı bir steam hesabınız varsa diye demiştim. Yok ise beklemeniz gerekir zaten.hocam steam guard olmadığı için 15 gün beklemem gerekiyor
%40 indirimle satan varsa göster ben alayım.270tl den fazla verilmez