🔥İndirim 398 TL - Amazfit Neo Retro Akıllı Saat.

xTURANN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,400
N11 - Ürün Linki

Düz Hesap 400 TL'ye Daha İyi Saat Bulabileceğinizi Düşünmüyorum. İndirim Sadece Turuncu Renginde var ama Turuncunun da Ayrı bi Havası var. Siyah Kordon Alıp Takarsanız çok Güzel Durur.
64757078.jpg

İsminden de anlaşılacağı üzere retro ama adım sayar gibi özellikleri var. Uygulaması da mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.

Alanlara Hayırlı Olsun..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ D&R - Siyah Renklisi..
D&R Üzerinde de Siyah Renginde Olanı 399 TL. %7'lik bir indirim var ama Akakçe üzerinden baktığınızda 450 - 500 Lira civarında satılıyor bu saat. Tercih size kalmış..

N11 - Ürün Linki

Düz Hesap 400 TL'ye Daha İyi Saat Bulabileceğinizi Düşünmüyorum. İndirim Sadece Turuncu Renginde var ama Turuncunun da Ayrı bi Havası var. Siyah Kordon Alıp Takarsanız çok Güzel Durur.
64757078.jpg

İsminden de anlaşılacağı üzere retro ama adım sayar gibi özellikleri var. Uygulaması da mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.

Alanlara Hayırlı Olsun..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ D&R - Siyah Renklisi..
D&R Üzerinde de Siyah Renginde Olanı 399 TL. %7'lik bir indirim var ama Akakçe üzerinden baktığınızda 450 - 500 Lira civarında satılıyor bu saat. Tercih size kalmış..
uygulamasi da var amazfit for zepp diye orda da birkaç özellik var alınabilir bi saat

Titreşimi olsaydı geçen sene çok daha uygun fiyata alacaktım.

Bisiklet ile gidilen mesafeyi ölçer mi acaba?

beklenenden küçük bir saat, kasa kolay hasar alıyor ve titreşim yok, bunların dışında gayet şık güzel bir saat, nabız ölçümü adım vs düzgün çalışıyor

Bisiklet ile gidilen mesafeyi ölçer mi acaba?
Bilmiyorum ki, adımını sayabilir ama gidilen mesafeyi rota olarak çizebilmesi için bir GPS'i olması lazım sanki.. Uygulamasında vardır, incelemelerine bakabilirsiniz..

• Beğen
Reaksiyonlar: Mpsb
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,756
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri