Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazfit Neo Retro Akıllı Saat Turuncu 306TL

enthy7

80+
470 e satıyor trendyolda bir satıcı. Gece o fiyataydı. Ama internette sürekli şarjı gidiyor, kapandı açılmadı gibi yorumlar okudum. Saat üstüne 28 saat yazmışlar. Scam mi bu yani? Yorumlarda da epey gördüm. 1 gün gitmiyor diyen dahi var. Parayı çöpe atmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de anlamadım. 28 gün diyorlardı ama 3 gün anca dayandı. Ayarlarını biraz kurcalamam lazım. Tekrar bilgilendiririm sonrasında.
Hocam yani mantıken zaten bir kaç özelliği var hepsini kullanmak ister herkes. Telefon ile bağlantı, günde bir kere yürüyüş veya koşu, nabız ölçme en önemli de uyku takibi vb... Bunlar olmadan 28 gün kullanılabiliyorsa üstüne akıllı saat yazmasınlar. 3 gün çok azmış gerçekten... Ama internette 1 gün bile çıkarmıyor yazanlar dahi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
470 e satıyor trendyolda bir satıcı. Gece o fiyataydı. Ama internette sürekli şarjı gidiyor, kapandı açılmadı gibi yorumlar okudum. Saat üstüne 28 saat yazmışlar. Scam mi bu yani? Yorumlarda da epey gördüm. 1 gün gitmiyor diyen dahi var. Parayı çöpe atmayalım.

Hocam yani mantıken zaten bir kaç özelliği var hepsini kullanmak ister herkes. Telefon ile bağlantı, günde bir kere yürüyüş veya koşu, nabız ölçme en önemli de uyku takibi vb... Bunlar olmadan 28 gün kullanılabiliyorsa üstüne akıllı saat yazmasınlar. 3 gün çok azmış gerçekten... Ama internette 1 gün bile çıkarmıyor yazanlar dahi var.
Alcak arkadaşlara söyleyeyim. İlk aldığımda uzun süre ekranı gelmedi. Şarj ettim yarım saat civarı. Sonrasında bi ışık geldi. 8 saat şarjda bıraktım. İlk kullanımımda 3. Günü zor gördü. Dün baktım kapanmış. Tekrar şarjını fulledim. Pil dolunca ses çıkarıyor. Eksik doldurma gibi bir olay da yok. Dün akşam saat 21.00 da şarjdan çıkardım. Şuan ertesi gün 18.35'te bu yorumu yazıyorum. Pili yüzde 56'ya kadar geriledi. Muhtemelen yarın akşam kapanmış olur. Saat ayarlarından herşeyi kapatmama rağmen hala nabız ölçümü için yanan yeşil ışığı arara görüyorum. Kapanmamış dahi olsa özelliklerinde belirtilen 4 haftalık pil ömrüne uzaktan yakından yaklaşamıyor. Galiba bu 4 haftalık pil ömrüne ulaşmak için her zaman çalışmamasını sağlayacak bir ayar var, kolunuzu kaldırdığınızda ekran yanıyor. Onu aktif etmek gerekiyor. Ama böyle bir şey belirtilmemiş hiç bir yerde. Tahminim, ilk şarj ediyorken çok uzun süre açılmamıştı. Uzun süre soğukta beklemiş ve bataryaları ölmüş olabilir. Bataryası dışında, kasası ve silikonu hoşuma gitti. Ucuz diye aldım. Arada takarım. Select tuşuna basılı tutunca ekranı kapanıyor. Bu tür yollarla kullanmadığınız süreler ekranını kapatıp dayanma süresini uzatabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Carry Online
Hocam ıntenette şarj problemi yaşadığını söylemiş insanlar? Şarjı kaç gün dayanıyor? 28 günü geç 5 gün dayanmıyor diyenler var. @ahmi16

@overkill

@mustafa_atif @cureshut
hocam şöyle eğer nabız özelliğini ful açarsan 2 gün gitmiyor ama ben 15dk bir nabız özelliğini kullanıyorum bir hafta gidiyor

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
şöyle saat güzel fakat 3-4 defa bitirip doldurmam rağmen hala %90 lara cok hızlı geliyo full den ve hızlı inmeye başlıyo normalde 7-10 gün dayanması lazım ama 2 günde %25 leri felan görüyor saat neden şarjı böyle anlamıyorum hiç bir özelliğini açmadım üstelik hemde hemen hemen saat adım sayar ve kalori hesabı açık

saat 10:30'a kadar şarjdaydı telefon 1.5 saat oldu %92 kalmış mesela

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,571
Üyeler
172,254
Son üye
deniz2526
Top Bottom