Murat demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 252
evetHocam bu wifi güçlendiri şey mi oluyo mesela bizim evin en uzak odasında wifi az çekiyo onu mu güçlendiriyo
evetHocam bu wifi güçlendiri şey mi oluyo mesela bizim evin en uzak odasında wifi az çekiyo onu mu güçlendiriyo
hocam bu nedir?Garanti uygulamasından alınan alt limitsiz 350 TL indirimle aldım teslim edilince performansı hakkında yorumlarımı eklerim.
sanırım yeni müşteri ol kampanyasından almışhocam bu nedir?
Hocam memnun musunuz üründen399 TL Omix Mix Wi-Fi Plus Repeater Modem 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Beyaz
499 TL Omix Mix Wi-Fi Pro Repeater Modem 1200 Mbps Dış Mekan Wifi Güçlendirici Beyaz
Garanti uygulamasından alınan alt limitsiz 350 TL indirimle aldım teslim edilince performansı hakkında yorumlarımı eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu fiyatlara çok şey bekleme ben kaç tane ucuz router değiştirdim sonuç alamadım sonra paraya kıyıp xiaomi 4a gigabit edition aldım şuan çok güzel işimi görüyor.Alan var mı? Kullanıcı deneyimlerini öğrenmek isteriz. Ürün hala aynı fiyatında. Dış mekan olanı 300 TL anlık olarak.
Hocam bu fiyatlara çok şey bekleme ben kaç tane ucuz router değiştirdim sonuç alamadım sonra paraya kıyıp xiaomi 4a gigabit edition aldım şuan çok güzel işimi görüyor.