kaç w psu lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyzico 500tl unfurl="true"]https://www.gaming.gen.tr/urun/5497...r-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/?ref=akakce[/URL]
Min 550wkaç w psu lazım
iyzico 500tl cashback var
![]()
Enermax StarryFort SF70H Gaming Kasa
Altıgen örgü tasarımı hava akışını optimize ederek sisteminizin ağır iş yükleri altında bile serin kalmasını sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Enermax StarryFort SF60H Gaming Kasa
StarryFort SF60H, hava akışını optimize eden altıgen örgü ön panel ile üstün soğutma performansı için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
üye oluyorsun sadece tel no istiyor kampanyalara katılıyorsun iyzico ile öde diyorsun siteden kendi kart bilgilerini giriyorsun gelen cashbacki sanal kart oluşturup harcayabilirsinMin 550w
İyzico cashabkten nasıl yararlanıyoz uğraştırıcı mı
İyzico hesabı açtım ama geçmişte 2 sene öncesine ait alışverişim bulunuyo. Cashback kampanyasınıda göremedim. Baştan mı hesap açmak gerekiyoüye oluyorsun sadece tel no istiyor kampanyalara katılıyorsun iyzico ile öde diyorsun siteden kendi kart bilgilerini giriyorsun gelen cashbacki sanal kart oluşturup harcayabilirsin
baştan hesap açman gerekiyorİyzico hesabı açtım ama geçmişte 2 sene öncesine ait alışverişim bulunuyo. Cashback kampanyasınıda göremedim. Baştan mı hesap açmak gerekiyo
Vodafone paye atıp atmden çekenler onun dışında banka kartı gibi kullanıp harcaman lazımBu sanalkarttaki parayı bankahesabına çekebiliyo muyuz