Neler Yeni

3D - elektronik projelerinizi yapıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Herkese selamlar, 3D çizim ile aklınıza gelebilecek her türlü elektronik projenizi yapabilirim, fikir olması açısından birkaç tane yazacağım
- Odanızın içine, kasa içi-dışı, rgb aydınlatma sistemi 12v- 5v - telefondan kontrollü
- Otomatik saksı sulama, kedi besleme
- Ekran kartı dik tutma aparatı, istediğiniz modeller
- Stream Deck
istediğiniz proje olursa konuşabiliriz. 28 yaşında mühendisim. Merak ettiğiniz konular olursa da konuşabiliriz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Merak ettiğiniz konular olursa da konuşabiliriz.

Hocam sizce menemen soğanlı mı soğansız mı ?

Şaka bir yana ekstra olarak ikinci el kısmına da açabilirsiniz daha fazla kişiye ulaşır.

yerçileği

80+ Bronze
Herkese selamlar, 3D çizim ile aklınıza gelebilecek her türlü elektronik projenizi yapabilirim, fikir olması açısından birkaç tane yazacağım
- Odanızın içine, kasa içi-dışı, rgb aydınlatma sistemi 12v- 5v - telefondan kontrollü
- Stream Deck
istediğiniz proje olursa konuşabiliriz. 28 yaşında mühendisim. Merak ettiğiniz konular olursa da konuşabiliriz.

ben bu tür ihtiyaçlarımı dolap üzerinden karşılıyorum kendi 3d yazıcım olmadığı için sizde ilan açarsanız belki müşteri gelir

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
- Stream Deck

e.kartı tutacağı bu tutar forumda da satar .d

shopping

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom