Neler Yeni

3D Tasarımları nereden satabilirim

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Arkadaşlar Zbrush ve 3ds max gibi programlarda iç mekan dış mekan karakter tasarımı yapımı ile uğraşıyorum bu modelleri nerden satabilirim bilginiz var mı veya bu konuya ilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

alperennN

80+ Silver
Arkadaşlar Zbrush ve 3ds max gibi programlarda iç mekan dış mekan karakter tasarımı yapımı ile uğraşıyorum bu modelleri nerden satabilirim bilginiz var mı veya bu konuya ilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
Bionluk diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bionluk diye biliyorum
Alternatif yane 2. El bı parca satmak istediğinizde bile baya uygulama site var

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bionluk diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alternatif yane 2. El bı parca satmak istediğinizde bile baya uygulama site var
baskı değil sadece model olarak dosya uzantılı olarak satmayı düşünüyorum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İlan vereceksin. 3D baskı yaptığını ilan edersen ve işçiliklerini de lansman edersen insanlar zaten sana ulaşırlar ve yapmak istediklerini söylerler.

Bionluk şu an en fazla iş yapan grafik işlemi satış yeri.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
İlan vereceksin. 3D baskı yaptığını ilan edersen ve işçiliklerini de lansman edersen insanlar zaten sana ulaşırlar ve yapmak istediklerini söylerler.

Bionluk şu an en fazla iş yapan grafik işlemi satış yeri.
teşekkürler sağolun

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk

daha bir sürü siteler var böylece bunlar en bilinenlerden öğrencilik zamanımızda yaptığımız modelleri bazılarına da yüklemiştik ücretsiz olarak :D

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can

daha bir sürü siteler var böylece bunlar en bilinenlerden öğrencilik zamanımızda yaptığımız modelleri bazılarına da yüklemiştik ücretsiz olarak :D
sağol kankam teşekkür ederim

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Ben senin ic mekân tasarrımını ne yapacağım? Bana bir mantıklı cevap ver.

Evimi yenileyecek olsam, önceden farklı seçenekler görüp ona göre karar vermek isteyebilirim. Ama senin tasarrımların kimin işine yarayacak ta bunun için sana para ödesin?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Ben senin ic mekân tasarrımını ne yapacağım? Bana bir mantıklı cevap ver.

Evimi yenileyecek olsam, önceden farklı seçenekler görüp ona göre karar vermek isteyebilirim. Ama senin tasarrımların kimin işine yarayacak ta bunun için sana para ödesin?
güzel kardeşim öncelikle bu konuda ne kadar bilgin var bilmiyorum ama şu yorumdan anladığım kadarıyla fazla yok öncelikle iç mekan tasarımları örnek dairelerde vs veya bir iş portföy oluşturmakta kullanabilirsin veya bir sanal ortam tasarlatmak isteyebilirsin bakış açını biraz genişlet sana yardımı dokunur. iyi forumlar

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Bionluk türk sitesi, global de ise fiver var. Senin için daha karlı olur, dolar kazanırsın

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
güzel kardeşim öncelikle bu konuda ne kadar bilgin var bilmiyorum ama şu yorumdan anladığım kadarıyla fazla yok öncelikle iç mekan tasarımları örnek dairelerde vs veya bir iş portföy oluşturmakta kullanabilirsin veya bir sanal ortam tasarlatmak isteyebilirsin bakış açını biraz genişlet sana yardımı dokunur. iyi forumlar
Böyle olunca da önce mekan var olmalı. Olmayan mekânın iç tasarrımını kim ne yapsın? İstiyorsan sen satın al.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Böyle olunca da önce mekan var olmalı. Olmayan mekânın iç tasarrımını kim ne yapsın? İstiyorsan sen satın
Güzel kardeşim neden sadece oraya odaklandın herhangi bir oyun geliştirdiğinde mekan yapmıyor musun iç mekan dış mekan biraz olaylara geniş bak olumlu düşün

Top Bottom