3D Yazıcı Alınır mı?

PykeTyson

80+
Reaksiyon skoru
30
orta bütçe 10-20 arası bi yazıcı almayı planlıyorum . Hem yapıp boyamayı öğrendikten sonrada figür satmayı düşünüyorum . Sizce öğrensem figürler için alıcı bulabilir miyim . 3d yazıcı alınır mı ?

İsteyenler olur mutlaka. Modellemeyi solidworks programında yap öneririm. Ben 3d program kullanamayan adam 1 haftaya çözdüm işi. Aha bak turbo Fan yaptım renderledim :D
Hem çok anlaşılır hemde hızlı işlem yaparsın. Sonra yazıcı programına aktarırsın dosyayı.

Безымянный проект (2)_013856.webp

Безымянный проект (3)_013838.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu güyam 120 mm fanı kesip plastiğin üzerine geçirme gibi yapmıştım.

Ama 3d yazıcı hayali olarak yanımda duruyordu fiziki olarak boşluğa duvara bakıyordum :D asshsgsgsgshdh

anlamadım
İsteyenler olur mutlaka. Modellemeyi solidworks programında yap öneririm. Ben 3d program kullanamayan adam 1 haftaya çözdüm işi. Aha bak turbo Fan yaptım renderledim :D
Hem çok anlaşılır hemde hızlı işlem yaparsın. Sonra yazıcı programına aktarırsın dosyayı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu güyam 120 mm fanı kesip plastiğin üzerine geçirme gibi yapmıştım.

Ama 3d yazıcı hayali olarak yanımda duruyordu fiziki olarak boşluğa duvara bakıyordum :D asshsgsgsgshdh

Figurleri isteyen olur mutlaka diyorum. Sipariş de alabilirsin

figür dışında oyun itemleri yap.Valorant yoru nun tarağı,maskesi,karambit anahtarlık gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,870
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri