🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

a1 birkaç sorunlu üretim bandından geçti servis olarak da çok nadir geliyor tabi a1 daha fazla satıyor ama yine oranlara bakınca mini daha sorunsuz.
a1 mini 18x18x18 baskı hacmi var 30cm baskı yapamazsınız
Kaç santim yapılabilir birleştirmesiz tek seferde?

Ben senelerdir. Creality CR10-max kullanıyorum. Creality makineleri gayet iyi. Ama kesinlikle CR10-max almanızı tavsiye et etmem. Kanserlik makine

Bambu Lab P2S Combo 3D tatlı duruyor. Fiyatına değer mi? Yoksa p1s veya a1 de iş görür mü? En son 2016 17 gibi tevo tarantula toplayıp sonra satmıştım çok geliştimi bu işler. O vade farkları nedir yahu farksız 2-3 taksit yapan yok sanırım.
ender 3 ile 10 kg civarı filament kullanıp satmıştım tekrar alsammı düşünüyorum

p2s e aradaki farkı vermeye değer mi hocam ? 8720 tl fark var
tercih meselesi p1s nin iyi yanı carbon rod var onun dışında p2s daha iyi ekranı kamerası hava akışı tabi ama bence p1s

Direkt STL export alabileceğim plug-in'ler varmış. Bu şekilde kullandınız mı hiç? Almaya karar verirsem hangi model işime yarar, kafam çok karışık :D
Hocam plugin neden gerekli? Direkt Sketchup (2024 yüklü bende ama eskilerde de oluyodu)'dan File -> Export -> 3D Model dediğimizde ister STL ister OBJ olarak kaydedebiliyoruz. Dediğim gibi sadece çiziminizin iç tarafında bi nokta, çizgi, düzlem vs. bırakmamanız ve her tarafını kapatmanız yeterli. Bazen bunlara bile gerek kalmıyo geometriden geometriye değişiyo. Kontrol etmek için de çiziminizin bastıracağınız kısmını seçip, önce gruplayıp, sonra sağ tarafta Entity Info da "Solid" ibaresine bakabilirsiniz. Eğer "Solid" yazıyosa sorun yok yazmıyosa dediğim hususlara dikkat edip modelinizi düzeltin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri