🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Bambu Lab A1 ile K1C arasında kalıp kapalı kasa + abs basabiliyor + parçası ucuz diye K1C'de karar kıldım. Ha hala alamadım ama bu ay indirimlerden denk getirip K1C alacağım. Ama 19500'e combo hali ile bi kafa karıştırdı şimdi
Hocam deneyiminiz yoksa bambu almalısınız çok araştırdım valla bende. 19500 e aldim

Hocam deneyiminiz yoksa bambu almalısınız çok araştırdım valla bende. 19500 e aldim
Hocam hiç deneyimim yok ilk cihazım olacak şöyle bir durumum var: bir kere alıp 3-5 gün sonra keşke abs de bassaydı, keşke şunu da yapsaydı demek istemiyorum. ABS baskı da denemek istediğim için K1C daha makul geldi. Parçası özellikle Aliexpress'te vs çok ucuz diye biliyorum. Çevremde kullanan 2-3 kişi de var onlar da yardımcı olurlar takıldığım yerlerde. Bambu'nun evet kullanımı daha kolay ancak K1C'ye göre eksik kısmı çok. 19500'e Bambu çok iyi bu arada, ben hazirandan beri bakınıyorum Combo olmayan bile bu rakama hiç görmedim.

Son olarak K1C'yi hepsiburada'dan alırsam dün 22500TL 10 taksit idi. Bambuyu tekte ödemem lazım veya taksit için 20-21K'lara çıkmam lazım. Nakit alma şansım pek yok

Hocam hiç deneyimim yok ilk cihazım olacak şöyle bir durumum var: bir kere alıp 3-5 gün sonra keşke abs de bassaydı, keşke şunu da yapsaydı demek istemiyorum. ABS baskı da denemek istediğim için K1C daha makul geldi. Parçası özellikle Aliexpress'te vs çok ucuz diye biliyorum. Çevremde kullanan 2-3 kişi de var onlar da yardımcı olurlar takıldığım yerlerde. Bambu'nun evet kullanımı daha kolay ancak K1C'ye göre eksik kısmı çok. 19500'e Bambu çok iyi bu arada, ben hazirandan beri bakınıyorum Combo olmayan bile bu rakama hiç görmedim.

Son olarak K1C'yi hepsiburada'dan alırsam dün 22500TL 10 taksit idi. Bambuyu tekte ödemem lazım veya taksit için 20-21K'lara çıkmam lazım. Nakit alma şansım pek yok
Zaten bir kaç güne bu indirimler bitince ek vergiler flan fistan bambu bu fiyata bir daha bulunmaz düşüncesindeyim.

Bu makineleri alıp ne yapıyonuz yani bana alınıp kenarda duran şeylermiş gibi geliyor.

1 ay önce 27bin tl ye aldım a1 combo nasip sorun yok, alacak arkadaşlar kaçırmasın.

ileri seviye bilginiz yoksa yeni başlayacaksanız bambudan şaşmayın.

Samm Marketten 20bine A1 Combo aldım, aynı gün kargo yaptılar, 30-40 adet stok takip ettim hızlıca tükendi.
P2S çıktıktan sonra A1 ve P1S fiyatı geriledi.
Bu fiyatlarda devam edeceğini düşünüyorum. A2 bile çıkabilir yakında.
P2S combo alacakken A1 Combo fiyatı düşünce hiç aklımda yokken aldım geçtim, ilk cihaz ve öğrenme amacıyla iki katı fazla veresim gelmedi.
Umarım ilerleyen süreçte P2S almadığıma pişman olmam.

Samm Marketten 20bine A1 Combo aldım, aynı gün kargo yaptılar, 30-40 adet stok takip ettim hızlıca tükendi.
P2S çıktıktan sonra A1 ve P1S fiyatı geriledi.
Bu fiyatlarda devam edeceğini düşünüyorum. A2 bile çıkabilir yakında.
P2S combo alacakken A1 Combo fiyatı düşünce hiç aklımda yokken aldım geçtim, ilk cihaz ve öğrenme amacıyla iki katı fazla veresim gelmedi.
Umarım ilerleyen süreçte P2S almadığıma pişman olmam.
Kapalı kasaya ihtiyacın olmazsa pişman olacağını sanmam elbette core xy daha hızlı çalışan bir makine ancak p1s alan da üzülüp keske p2s alsaydım demez.

Creality K1 modeli yazıcılar yarım yalamak acelece yapılmış çakma yazıcılardır. Creality hızlıca bambu lab'ı kopyalamak istedi ancak stabil düzgün bir k1 serisi yapamadılar. K2 serisiyle iyice bambu lab tasarımına yaklaştılar. K2 serisi tam olarak nasıl ne kadar iyi bilmiyorum ancak Bambudan şaşmanı tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,401
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri