Neler Yeni

3d Yazıcı ile Para kazanabilmek ne kadar olası

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Berke
Şuan hali hazırda kendim için 3d yazıcı ihtiyacım var ama acaba para kazanabilir miyim diye düşünüyorum. 3d yazıcı kullanmayı iyi biliyorum nerdeyse 5 6 senedir kullanıyorum kendime ait olmasada.
Bunu dışında çok iyi 3d çizim programı kullanabiliyorum. Aslında 3d parça çizerek para kazanmayı denedim ama saçma istekler geliyor. Atıyorum Citroen c3 ün güneşliğini cizermisim tamam diyorum ölçüleri en azından bir kağıda çiz gönder. Ben ölçemem diyor adam foto atıyor burdan çiziver diyor. Veya okullar onlineyken vize final sınavları için yazanlar oluyordu.
Açıkçası 3d yazıcı ile özel parça siparişleri alır basarım diyorum en azından ünideki öğrencilere ama ne kadar bir pazar var sipariş gelir mi emin olamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Yuzarsef
fiyatını abartmazsan evet kazanırsın. arkadaşım da denedi fakat uçtu 10 lira masraf yapıp 10 lira kazanmak istedi kimseye bişi satamadı zarar etti. ama 10 lira masraf yapıp 12 ye verirsin sürümden kazanırsan olabilecek bir şey. ayriyeten kardom flementler uçtu gitti f/p olarak yapabileceksen yap eğer pet şişe yenilerim diyorsan %90 girilebilir bence

Top Bottom