Çözüldü✓ 3K Bütçe Gamepad önerisi.

Reaksiyon skoru
4
Selamlar arkadaşlar , ilk defa gamepad alıcağım almışken iyi bir şey almak istiyorum , Ne yarış oyunu oynarım nede futbol , şuanda Hades serisine aşırı derecede aşerdim ve bu tür oyunları rahat bir şekilde oynayacağım bir gamepad arıyorum önerilerinize açığım iyi forumlar.

Selamlar arkadaşlar , ilk defa gamepad alıcağım almışken iyi bir şey almak istiyorum , Ne yarış oyunu oynarım nede futbol , şuanda Hades serisine aşırı derecede aşerdim ve bu tür oyunları rahat bir şekilde oynayacağım bir gamepad arıyorum önerilerinize açığım iyi forumlar.
Biraz yükseltme şansın varsa başka model arama. Eğer çıkamıyorsan düz Gamesir Supernova al.

Eğer f/p ürün arıyorsan wraith sitesine bakabilirsiniz

Biraz yükseltme şansın varsa başka model arama. Eğer çıkamıyorsan düz Gamesir Supernova al.

Cyclone 2 zaten düşündüklerim arasındaydı büyük ihtimalle bunu alacağım teşekkür ederim ilgin için hocam.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Styx
kesinlikle bu diyebilirim : https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49345792835777

5 arkadaş aldık köpek gibi kullanıyoruz 1 yıldır sorun yaşamadık.
Teşekkürler hocam , Bakıcağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC için dualsense gereksiz olur zaten bence XBOX controller al kafan rahat olsun. Hayatımda bu kadar güzel ele oturan gamepad görmedim
Düşündüm fakat XBox almak istemedim pek , Markaya karşı bir önyargım var herhalde ;D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,470
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri