3k bütçe ile kulaklık ve mouse önerisi istiyorum

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
15,418
3k bütçem var 2 ye 1 veya yarı yarıya parayı bölüştürerek kulaklık ve mouse almak istiyorum
bütçemi artırabilirim onda sıkıntı olmaz ama güzel kaliteli ürünler olsun
valo oynuyorum , cs go başlicaam

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-void-elite-rgb-71-surround-carbon-gaming-kulaklik-p-33818 Rgb olmayan modeli 200tl daha ucuz çok tatmin edici, rahat ve bassları da tatmin edici olan bi model. Dipses var diyenler gelmeden ; icue(kendi yazılımını) indirirsen dipses sorunu olmuyor. Mouse için de tutuş şeklini ve ağır-hafif şeklinde aradığın mouseu söylersen yardımcı olurum.
1683652953351.png

tam üstüne oturturuyorum elim de orta büyüklük
orta hafiflik ne ağır ne çok hafif olsun

Alıntıyı görüntüle
tam üstüne oturturuyorum elim de orta büyüklük
orta hafiflik ne ağır ne çok hafif olsun
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...o-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,968473079.html focus+ var. Piyasanın en iyi sensörü olarak geçiyor. Sadece razer mouselarda var 3395in üstünde sensör, palm grip için mükemmel. Ağırlığı 62gr, switchleri hybrid. Bu ne demek dersen mouse switchleri %90 mekaniktir, 10-20m click sonrası tek basma çift basma sorunu yaşarsın. Hybrid switchlerde bu en en minimum şekilde ve tahmini 70m click ömrü var. Bütçen dahilinde alacağın en iyi mouse ve kulaklığı almış olursun.

Mouse'a bas parayı

Sahibinden de neredeyse sıfır ve hiçbir sıkıntısı olayanı 1700 TL iken gidip wraith'den 2400 TL vermeye gerek yok.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...o-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,968473079.html focus+ var. Piyasanın en iyi sensörü olarak geçiyor. Sadece razer mouselarda var 3395in üstünde sensör, palm grip için mükemmel. Ağırlığı 62gr, switchleri hybrid. Bu ne demek dersen mouse switchleri %90 mekaniktir, 10-20m click sonrası tek basma çift basma sorunu yaşarsın. Hybrid switchlerde bu en en minimum şekilde ve tahmini 70m click ömrü var. Bütçen dahilinde alacağın en iyi mouse ve kulaklığı almış olursun.
kablosuz olması güzel çünkü laptopta kullanıcam klavyenin farenin kulaklığın sarjın kablosu gözüme batar hep

Ne güzel sallamışsın... DA V2 PRO 88GR ağırlığı var tuğla yani kendileri, Fucos+ 3370 ile eşdeğer sayılır 3395'den iyi demek tamamen yalan. 3395'den iyi olan Focus PRO...

Mouse'a bas parayı

Sahibinden de neredeyse sıfır ve hiçbir sıkıntısı olayanı 1700 TL iken gidip wraith'den 2400 TL vermeye gerek yok.

kulaklığın tipini beğenmedim corsairinki hoşuma gidiyor
mouseyi araştırmam gerek

kablosuz olması güzel çünkü laptopta kullanıcam klavyenin farenin kulaklığın sarjın kablosu gözüme batar hep
7-8ay önce attığım kulaklığın kablosuzunu da 1600tlye almıştım şuan uçmuş gitmiş :') Beklerim dersen hs55 wirelessler Türkiyeyen giricek 2-3ay içerisinde 1800-2200 aralığında olcak. YouTubedan incelemerine bakabilirsin o da tatminkar bi kulaklık olur.

Ne güzel sallamışsın... DA V2 PRO 88GR ağırlığı var tuğla yani kendileri, Fucos+ 3370 ile eşdeğer sayılır 3395'den iyi demek tamamen yalan. 3395'den iyi olan Focus PRO...
Dv mini2yle karıştırmışım ağırlığı mb. Yabancı forumların hepsinde, karşılaştırmalarda focus+ 3389dan önde bi sensör. Lamzu mouseu kendim de kullandım. Tek artı yönü hafif ve rakiplerinden ucuz olması. Çok çabuk çift tıklama sorunu yapıyor, teknik bilgisi olmayan biri için kolay değil switch değiştirmek. Altı delik olduğu için optiği canı istedikçe kopup kendince hareket ediyor vs vs.

3k bütçem var 2 ye 1 veya yarı yarıya parayı bölüştürerek kulaklık ve mouse almak istiyorum
bütçemi artırabilirim onda sıkıntı olmaz ama güzel kaliteli ürünler olsun
valo oynuyorum , cs go başlicaam
Logitech G213 ve Razer deathadder V2

Geri