Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
3000Tl'ye alabileceğim en F/P telefon nedir?
Redmi note 8 pro = 292k antutu benchmark3000Tl'ye alabileceğim en F/P telefon nedir?
oNuN yEriNe MaSaÜstÜ tOplanIR Abİ dalga bir yana xiaomi ye bakabilirsin güzel telefonları var3000Tl'ye alabileceğim en F/P telefon nedir?
Artık toplanmıyor be aga, APU anca.oNuN yEriNe MaSaÜstÜ tOplanIR Abİ dalga bir yana xiaomi ye bakabilirsin güzel telefonları var
Xiaomi Redmi Note 9S3000Tl'ye alabileceğim en F/P telefon nedir?
Redmi note 8 pro = 292k antutu benchmark
Redmi note 9 pro =273k antutu benchmark
Oppo Realme 6 = 290k antutu benchmark
Bu 3'ü arasından Realme 6'yı tercih ederdim.
Realme 6'nın işlemcisi çok güçlü,Xiaominin kamera.Alıntıyı görüntüle
Realme 6 keşke 1080P'de 120FPS video çekebilseymiş :/ ama diğer özellikleri cidden iyi
Kamera önemli benim için ama işlemci de ama, Xiaomi'nin işlemcisi bana yeter gibi geliyor yaaRealme 6'nın işlemcisi çok güçlü,Xiaominin kamera.
Tercih sana kalmış
Ama realme antutu benchmark olarak bu 2 telefondan daha üstün.
Yeter kanka yeter al n9 pro geçKamera önemli benim için ama işlemci de ama, Xiaomi'nin işlemcisi bana yeter gibi geliyor yaa
GCam ile çekilebilir belki.Alıntıyı görüntüle
Realme 6 keşke 1080P'de 120FPS video çekebilseymiş :/ ama diğer özellikleri cidden iyi
RTE ve damat sağolsun artık millet ekmek bile alamıyorArtık toplanmıyor be aga, APU anca.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oppo Reno 2Z kullanıyorum, öneririm. Belki daha iyi seçenekler vardır ama aklında soru varsa yanıtlayabilirim.
Peki 64Gb yeter mi bütçe arttırıp 128Gb çıkmaya gerek var mı? 64 yetmiyor diyorlardı bazı kişilerYeter kanka yeter al n9 pro geç