Hocam cherry mx in en sorunlu switchi kendisi. Ama illa turkce olacaksa alabilirsiniz. Bana kalirsa ustteki arkadasin attigi dk61e yi alin.Klavyeyi Türkçe Q almayı düşünüyorum, önerin var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@WörWind Xpg Summoner Red switch alınır mı?
sorunludan kastınız nedir hocam ne gibi sorunlar yaşanabilirHocam cherry mx in en sorunlu switchi kendisi. Ama illa turkce olacaksa alabilirsiniz. Bana kalirsa ustteki arkadasin attigi dk61e yi alin.
Cinlama sesi var deniyor hocam. Rahatsiz etmez ise tercih edebilirsiniz. Isterseniz Speed Silver olan modeli alin.sorunludan kastınız nedir hocam ne gibi sorunlar yaşanabilir
Hocam genellikle LoL oynuyorum sıkıntı çıkarabilir silver switchCinlama sesi var deniyor hocam. Rahatsiz etmez ise tercih edebilirsiniz. Isterseniz Speed Silver olan modeli alin.
Turkce olanlar sart ise Akkolara bakin hocam.Hocam genellikle LoL oynuyorum sıkıntı çıkarabilir silver switch
gaming gecesine bakacağım eğer güzel birşeyler yoksa mecbur ya bunu yada akko alıcam çok kararsızım ama
hocam max bütçe 3.450 TLCinlama sesi var deniyor hocam. Rahatsiz etmez ise tercih edebilirsiniz. Isterseniz Speed Silver olan modeli alin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde tam isteklerinizi ve maksimum cikabileceginiz butceyi yazarmisiniz kulaklikla beraber? Mesela renk farkeder mi switch olarak ne istersiniz tam boy mu istersiniz onlari yazarsaniz daha iyi bir oneri cikar belki
zaten akko almayı düşünüyordum fakat ingilizce klavyeye geçmek çok istemdim bu sebeple ya encoder yada summoner almayı düşünüyordumTurkce olanlar sart ise Akkolara bakin hocam.