RawCore 80+ Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 78 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Emir Ateş 25 Eylül 2022 #1 Merhaba kasamda rgb ekran kartı tutacağı var. Ancak pc takmam için dişi ve erkek olarak 3p 5v giriş var ancak ana kartımda buna uygun bir giriş yok. Anakart modelim Gigabyte B450m S2H
Merhaba kasamda rgb ekran kartı tutacağı var. Ancak pc takmam için dişi ve erkek olarak 3p 5v giriş var ancak ana kartımda buna uygun bir giriş yok. Anakart modelim Gigabyte B450m S2H
1dodooo 80+ Bronze Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1,016 Dahası Reaksiyon skoru 566 İsim Barış Doğukan Güven 25 Eylül 2022 #2 Anakartınızda ARGB girişi yok galiba. Bende yaşamıştım aynı sorunu. Yapabileceğiniz tek şey, dönüştürücü/adaptör tarzı bir şey almak. FAMKIT RGB Dönüştürücü - 3-pin (+5V) ARGB Fanları 4-pin (+12V) RGB Uyumlu Anakarta Dönüştürür, ASRock Anakart ile Uyumlu Değildir (RGB Dönüştürücü) : Amazon.com.tr: Bilgisayar FAMKIT RGB Dönüştürücü - 3-pin (+5V) ARGB Fanları 4-pin (+12V) RGB Uyumlu Anakarta Dönüştürür, ASRock Anakart ile Uyumlu Değildir (RGB Dönüştürücü) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr (Kullanmadım, YouTube da videosu var.)
Anakartınızda ARGB girişi yok galiba. Bende yaşamıştım aynı sorunu. Yapabileceğiniz tek şey, dönüştürücü/adaptör tarzı bir şey almak. FAMKIT RGB Dönüştürücü - 3-pin (+5V) ARGB Fanları 4-pin (+12V) RGB Uyumlu Anakarta Dönüştürür, ASRock Anakart ile Uyumlu Değildir (RGB Dönüştürücü) : Amazon.com.tr: Bilgisayar FAMKIT RGB Dönüştürücü - 3-pin (+5V) ARGB Fanları 4-pin (+12V) RGB Uyumlu Anakarta Dönüştürür, ASRock Anakart ile Uyumlu Değildir (RGB Dönüştürücü) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr (Kullanmadım, YouTube da videosu var.)
of Beauty and Rage 80+ Silver Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3,229 En İyi Cevap 1 26 Eylül 2022 #3 ARGB kontrolcü alacaksın, Dark'ın bir tane kontrolcüsü var, müthiş kaliteli değil ama iş görür.