Beyaz Bir Sistem Toplamayı Düşünüyorum,Kasa ve PSU'ya 4.000TL Bütçe Ayırdım Sizin Önerileriniz Neler?
Öneri İçin Teşekkürler Fakat Beyaz Sistem ToplayacağımXPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
Öneri İçin Teşekkürler Fakat Beyaz Sistem Toplayacağım
TeşekkürlerCorsair 3000D Airflow Beyaz CC-9011252-WW Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 3000D Airflow Beyaz CC-9011252-WW Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 3000D Airflow Beyaz CC-9011252-WW Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.536,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasayı kullanıyorum memnunumTeşekkürler
Kasayı kullanıyorum memnunum
İlk defa gördüm modeli pek kaliteli olduğunu sanmıyorumPower Boost VK-G3701W ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Power Boost VK-G3701W ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Power Boost VK-G3701W ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.328,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu nasıldır?