Süpermarket simulatör var 3.99 dolarasteamde bu kadar param var buna alabilecegim en iyi oyunlar nelerdir 2d platform bulmaca cocuksu grafik tarzı oyunlar önermeyin daha cok araba shooter tarzı güzel şeyler
koymam bu kadarlık bir oyun lazım artık ne varsaÜstüne biraz daha koy bunu al
Hunt: Showdown 1896 on Steam
Hunt: Showdown 1896 is a new era of the addictively unforgiving extraction shooter. In corrupted backwaters lost to history, fight back alone – or with friends – against timeless evil. Twisted monsters and other ruthless Hunters stand between you and your Bounty. Risk everything as Hunt consumes...store.steampowered.com
başından kalkmazsın kolay kolay.
Para kartında ise Metro Serisi komple Epic'te 50 lira. Oynadığım en iyi oyun serisi. Yakın tür olarak sadece Stalker ve Half Life var 2'si de ölü seri. Tüm seriyi 80 saatte bitirdimsteamde bu kadar param var buna alabilecegim en iyi oyunlar nelerdir 2d platform bulmaca cocuksu grafik tarzı oyunlar önermeyin daha cok araba shooter tarzı güzel şeyler
metronun bütün serisini zaten 2 kere bitirdim kartta değil steamde paradaPara kartında ise Metro Serisi komple Epic'te 50 lira. Oynadığım en iyi oyun serisi. Yakın tür olarak sadece Stalker ve Half Life var 2'si de ölü seri. Tüm seriyi 80 saatte bitirdim
Satılacak envanter eşyası varsa The Ascentmetronun bütün serisini zaten 2 kere bitirdim kartta değil steamde parada
Hades epicte 50 lira ama haberin olsun.fallout u da oynadım hadese bakayım