- Bütçe
- 5000
Herkse selam monitör konusunda aşırı kararsızım. Ips panel, G-sync olan 4-5 k bandında monitör önerir misiniz? Ayrıca aşağıdaki model nasıl?
Bu modeli kullanıyorum memnunum .Herkse selam monitör konusunda aşırı kararsızım. Ips panel, G-sync olan 4-5 k bandında monitör önerir misiniz? Ayrıca aşağıdaki model nasıl?
Hocam yukarıdakiyle bu modem arasındaki fark nedir?Bu modeli kullanıyorum memnunum .
Birinde pivot ve yukseklik ayarı var birinde yok
Hocam ekran kartım 4060 g-sync de lazım o yüzden bunda yok galibaBirinde pivot ve yukseklik ayarı var birinde yok
Şu modele de bakabilirsiniz
1080p 180hz 1ms IPS
Pivot özellikli dahili hoparlörlü
adaptive sync olduğu için sıkıntı yaşamazsınızHocam ekran kartın 4060 g-sync de lazım o yüzden bunda yok galiba
bu arada sizin cihazınızda da g sync modülü yok aslındaHocam ekran kartın 4060 g-sync de lazım o yüzden bunda yok galiba
Peki hocam bu doğrultuda önerebileceğiniz en iyi monitör yukarıda ki önerdiğiniz midir daha uyguna bu özelliklerde olanı var mıdır? Teşekkürleradaptive sync olduğu için sıkıntı yaşamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada sizin cihazınızda da g sync modülü yok aslında
aynı attığım monitör gib adabtivesync var
sadece sizin attığınız monitör nvdia testlerinden geçmiş bir monitör
ama nvdia piyasadaki bütün ürünleri testine alma durumu olmadığı için
bazılarında bu yüzden gsync compatiable yazmıyor
iki monitörde de adaptive sync var
ikisinde de gsync yazılımsal aktif olabiliyor
fiyat performans olarak gayet iyi bir modelPeki hocam bu doğrultuda önerebileceğiniz en iyi monitör yukarıda ki önerdiğiniz midir daha uyguna bu özelliklerde olanı var mıdır? Teşekkürler
Peki hocam çok teşekkür ederim öneriniz için iyi günler.fiyat performans olarak gayet iyi bir model
her modelin birbirine göre artıları eksileri çoğunlukla bulunur
size önerdiğim modelin hoparlörsüz modelini 1 aydır 8-9 kişi aldı
hiç birinden şikayet dönüşü almadım
size önerdiğim model ile hoparlörsüzü arasında 2 gün öncesine kadar 500 tl üstü fiyat farkı vardı
şimdi 200 tl ye düşmüş fark ondan dolayı hoparlörlüyü önerdim
memnun kalacağınızı düşünüyorum