Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 4,5 TL'ye Algida Cornetto Dondurma

Lonely_x3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ömer Alper
Kime ne anlatıyonuz ya. Adamlara bak İsrailden çok Filistinden nefret ediyorlar. Sanki İsrail dostumuz mu? Yok. Demek ki yahudimiz de bol. Şuan yahudi bok satsa ibneliğine alıp yiyecek adamlar var piyasada.

123kral14

80+ Silver
Kime ne anlatıyonuz ya. Adamlara bak İsrailden çok Filistinden nefret ediyorlar. Sanki İsrail dostumuz mu? Yok. Demek ki yahudimiz de bol. Şuan yahudi bok satsa ibneliğine alıp yiyecek adamlar var piyasada.
ben yerim sıkıntı mı var söyle

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Lan vicdan azabı çektirdiniz gidip iptal ettim. Google a yazdım harbiden İsraili mi diye ama çıkmıyor hani
bende israille alakalı yazı görmemiştim sipariş etmiştim... Ama dün yemekte babam kola al gel dedi gittim yoğurt aldım geldim ayran yaptı :kekw:

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
beni alakadar etmeyen bir savaş yüzünden niye kendimden ödün vereyim??

ChristianSerratos

80+ Silver
Bizim 3 IQ çomarlar hala anlamadı arkadaşım bu markanın Türkiye haklarını alan adamı niye zarara sokuyorsun ne garip bı millet ülkede enflasyon rekorlar üstüne rekorlar kırar kimse ses çıkarmaz eylem yapmaz bir Arap ülkesi için ki ülke değil şuan yaptıklarına bakın

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu dondurmaların eski tadı yok. eskiden sadesini yedikçe yiyesim gelirdi, şu an10 gün buzlukta durmuş dondurma gibi geliyor tadı
Herşeyin tadı bozuldu artık dondurma yemek için dondurmacı arıyorum (protesto falan umrumda değil zaten )
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki devletinde canı cehenneme diyorum iki tarafında sivilleri kötü durumda kalıyor sadece ki aynı hassasiyeti Doğu Türkistan da Göstermediğinizi size de soruyorum ?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1721

Squex

80+ Silver
1699627664097.png

Bende 72 lira oluyor. İndirim kodunu girmeden önce 180den 90a düşüyor. İnidirm kodunu da çekler kısmına girince 72 lira oluyor. 54 liraya nasıl düşüyor?

1699627714632.png

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Alıntıyı görüntüle
Bende 72 lira oluyor. İndirim kodunu girmeden önce 180den 90a düşüyor. İnidirm kodunu da çekler kısmına girince 72 lira oluyor. 54 liraya nasıl düşüyor?

Alıntıyı görüntüle
Çok değişik bir sepet sistemi var migrosta. Atıyorum sepette 5 tane var 50 Tl 2 tane ekleyip geri çıkarınca 70 falan oluyor. Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama çoğu üründe böyle.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Çok değişik bir sepet sistemi var migrosta. Atıyorum sepette 5 tane var 50 TL 2 tane ekleyip geri çıkarınca 70 falan oluyor. Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama çoğu üründe böyle.
bende de öyle hatta bazen aynı üründen 5-6 adet ekleyince kafasına göre 1-2 ye düşürüyor sonra tekrar ekliyorum düzeliyo

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,754
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Top Bottom