Rahmi Gürbüz
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Gel al kısmına nasıl giriyoruz
ben yerim sıkıntı mı var söyleKime ne anlatıyonuz ya. Adamlara bak İsrailden çok Filistinden nefret ediyorlar. Sanki İsrail dostumuz mu? Yok. Demek ki yahudimiz de bol. Şuan yahudi bok satsa ibneliğine alıp yiyecek adamlar var piyasada.
bende israille alakalı yazı görmemiştim sipariş etmiştim... Ama dün yemekte babam kola al gel dedi gittim yoğurt aldım geldim ayran yaptıLan vicdan azabı çektirdiniz gidip iptal ettim. Google a yazdım harbiden İsraili mi diye ama çıkmıyor hani
beni alakadar etmeyen bir savaş yüzünden niye kendimden ödün vereyim??Kime ne anlatıyonuz ya. Adamlara bak İsrailden çok Filistinden nefret ediyorlar. Sanki İsrail dostumuz mu? Yok. Demek ki yahudimiz de bol. Şuan yahudi bok satsa ibneliğine alıp yiyecek adamlar var piyasada.
Herşeyin tadı bozuldu artık dondurma yemek için dondurmacı arıyorum (protesto falan umrumda değil zaten )bu dondurmaların eski tadı yok. eskiden sadesini yedikçe yiyesim gelirdi, şu an10 gün buzlukta durmuş dondurma gibi geliyor tadı
İki devletinde canı cehenneme diyorum iki tarafında sivilleri kötü durumda kalıyor sadece ki aynı hassasiyeti Doğu Türkistan da Göstermediğinizi size de soruyorum ?Kime ne anlatıyonuz ya. Adamlara bak İsrailden çok Filistinden nefret ediyorlar. Sanki İsrail dostumuz mu? Yok. Demek ki yahudimiz de bol. Şuan yahudi bok satsa ibneliğine alıp yiyecek adamlar var piyasada.
yahudi ingiliz ortaklığı unilevere ait firma. tebrik ederim hsssasiyetinden dolayıLan vicdan azabı çektirdiniz gidip iptal ettim. Google a yazdım harbiden İsraili mi diye ama çıkmıyor hani
Çok değişik bir sepet sistemi var migrosta. Atıyorum sepette 5 tane var 50 Tl 2 tane ekleyip geri çıkarınca 70 falan oluyor. Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama çoğu üründe böyle.Alıntıyı görüntüle
Bende 72 lira oluyor. İndirim kodunu girmeden önce 180den 90a düşüyor. İnidirm kodunu da çekler kısmına girince 72 lira oluyor. 54 liraya nasıl düşüyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bende de öyle hatta bazen aynı üründen 5-6 adet ekleyince kafasına göre 1-2 ye düşürüyor sonra tekrar ekliyorum düzeliyoÇok değişik bir sepet sistemi var migrosta. Atıyorum sepette 5 tane var 50 TL 2 tane ekleyip geri çıkarınca 70 falan oluyor. Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama çoğu üründe böyle.
Başını anlamadım ama israil malı alınmazAlıntıyı görüntüle Hidrojenizepalm yağı ve türevlerinin buz hali, dondurmayla alakası yok. Ayrıca İsrail malı.