hoca ekran kartın nedir tamamen meraktsan sordumArkadaşlar şu an 2K 27 inç monitör kullanıyorum. 2. monitör olarak bu bütçede monitör bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
3070 TI hocam.Mesaj otomatik birleştirildi:
hoca ekran kartın nedir tamamen meraktsan sordum
Hocam bunun bir sorunu falan var mıdır acaba pivot falan olması işimi çok kolaylaştırır gerçekten.Mesaj otomatik birleştirildi:
hoca ekran kartın nedir tamamen meraktsan sordum
ayagı buyuk diyolar3070 TI hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bunun bir sorunu falan var mıdır acaba pivot falan olması işimi çok kolaylaştırır gerçekten.
Arkadaşın attığı LG modeli tercih edebilirsin. Evet ayakları leylek gibi biraz ama çok beğendiğiö bir monitör olmuştu kendisi.
Hocalarım alıyorum bunu o zaman tamam diyorsanız.
AL hocam al. @Rauzy arkadaşımıza gelmiş bile monitör. Fakat boyunu beğenmemiş bak DİKKAT !!Hocalarım alıyorum bunu o zaman tamam diyorsanız.
Hocam benim masamda da fazla yer yok açıkçası çünkü 27 inç aynı ayaklı bir ASUS monitör kullanıyorum. Başka model var mı acaba önerebileceğiniz?AL hocam al. @Rauzy arkadaşımıza gelmiş bile monitör. Fakat boyunu beğenmemiş bak DİKKAT !!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlık 'LG Monitör ayakları çok büyük' https://forum.donanimarsivi.com/konu/lg-monitor-ayaklari-cok-buyuk.1021046/ konu bu.
Hah aha bide bu var.MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com