Neler Yeni

Öneri 4.5K Civarı Monitör Önerisi

Rheasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Arslan

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam evet düzeltim de pivot özelliği olan öneriniz var mıdır?
Pivot malesef bu fiyatlar da o monitörden başka bulamazsın. Benim önerim o monitörü almandan yana olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunu almayı düşünüyorum yarın itopyada çarşamba indirimi var ordan güzel bulamazsam bunu alıcam
Valla o monitörü de öneren çok. Şahsen hiç araştırmadım ama bilgili gördüğüm insanları önerirken gördüğüm için araştırma gereğinde bulunmadım.

Rheasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Arslan
Pivot malesef bu fiyatlar da o monitörden başka bulamazsın. Benim önerim o monitörü almandan yana olacak.
Hocam daha demin 2klık bir monitör gördüm forumda. Kendimi çok zorlamasam aslında o monitör 2. monitör olarak iş görür mü?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam daha demin 2klık bir monitör gördüm forumda. Kendimi çok zorlamasam aslında o monitör 2. monitör olarak iş görür mü?
Valla bi yandan yemek yemeye çalışıyom o yüzdne senin konudan çıkamadım. Görmedim atar mısın monitörü.

Rheasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berke Arslan
Valla bi yandan yemek yemeye çalışıyom o yüzdne senin konudan çıkamadım. Görmedim atar mısın monitörü.
Afiyet olsun hocam.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam arada oyu oynarken dizi film izlemek için, arada da (genelde) kod yazarken yanda bir şeyler izlemek için.
E aslında sana yeter. 2.000 TL'ye monitör mü olur 😄 ? Alabilirsin aslında. Bi Epey'den bakıyım ne ayakmış.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Sağ olun hocam, film falan izlerken çok sırıtmazsa yeterli renk kalitesi vs. açısından.
Rİca ederim hocam her zaman. Valla orasını tam bilemicem ama bence tam senlik işine yarıyacak bi monitör gibi duruyor. Bütçeyi de zorlamayım diyorsan yapıştır. Baktın beğenmedin gönderirsin geri. Öteki monitörlerim kampanyadı devam eder o zamana kadar.

Top Bottom