Düşünmese bile ekran kartı yok artık nerdeyse 5k İle apu toplanıcak fpGeldim.
APU almayı düşünür müsünüz?
Hocam aşağıda 4,5k bütçe ile monitör dahil bı sistem toplama var. İsterseniz ona bir göz atın.Geldim.
Bu arada pollux 3t 10 ssd patriot burst yaparak alına bilir gibi.Merhaba, maks 4.5k olacak şekilde oyun için sistem önerir misiniz
hazır veya toplama olması fark etmez
Bulamadım ben, link atar mısın?Hocam aşağıda 4,5k bütçe ile monitör dahil bı sistem toplama var. İsterseniz ona bir göz atın.
Düz 1650 alınmaz ya.Bu arada pollux 3t 10 ssd patriot burst yaparak alına bilir gibi.
Etiketliyorum. Ve düz 1650 gayet alınır. Eğer bütçesi 1650s modeline yetiyor ise alınmaz. Bu algının yıkılması lazım.Bulamadım ben, link atar mısın?
Düz 1650 alınmaz ya.![]()
RX 570 alırım daha iyi, 2.el falan ama olsun. Performansı daha iyi.Etiketliyorum. Ve düz 1650 gayet alınır. Eğer bütçesi 1650s modeline yetiyor ise alınmaz. Bu algının yıkılması lazım.
2. Ele güvenemiyorum. 0 1650 alırım.RX 570 alırım daha iyi, 2.el falan ama olsun. Performansı daha iyi.
Senin düşüncen, benimki 570 almaktan yana.2. Ele güvenemiyorum. 0 1650 alırım.
hayır yazmayı unutmuşum pardonMonitör dahil mi?
@cagan_32
pek sanmıyorumDüşünmese bile ekran kartı yok artık nerdeyse 5k İle apu toplanıcak fp
maalesef ):Geldim.
öneriniz var mı mevcut olan sistemlerden 2. el 0 fark etmezSenin düşüncen, benimki 570 almaktan yana.