🔥İndirim 4 Alışverişten 1’i Bizden: Migros Money ile 750 TL ve Üzeri Harcayın, 750 Money Kazanın!

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,033
1756985612209.webp

Migros Money Kampanyası 4 – 24 Eylül 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter ve online mağazalarda Money kart veya Money Bonus kart ile alışveriş yapabilirsiniz. Kampanya kapsamında 4 farklı günde her seferinde 750 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız 750 Money kazanırsınız. Bu fırsat yalnızca 1 kez geçerlidir. Kazandığınız Money 2 gün içinde hesabınıza yüklenecek ve 31 Aralık 2025’e kadar kullanılabilir. Kampanya, alkol, sigara, TL yükleme, elektronik, altın, indirimli ve toplu alımlar için geçerli değildir.

Katılmak için Money uygulamasından, web sitesinden, kasadan veya MONEY yazarak 5818’e SMS atabilirsiniz.

https://www.migros.com.tr/money-ile-4-alisverisinden-1i-bizden-x-1dc3

PEk iyi yorumlae yoktu o yuzden sordum bende en sevdigim markayi bulamiyorum
Çok ilginç. Bir öğretmen arkadaş vesilesi ile tanımıştım. Migros da sucuklar tek fiyat da hep polenez stoğu çekerdim. Olumsuz yorum şaşırttı beni. Belki ucuza ürettiği ısıl işlem görmüş ürününedir. Bilemedim.
Sizin sevdiğiniz marka ne bu arada?

Alıntıyı görüntüle

Migros Money Kampanyası 4 – 24 Eylül 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter ve online mağazalarda Money kart veya Money Bonus kart ile alışveriş yapabilirsiniz. Kampanya kapsamında 4 farklı günde her seferinde 750 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız 750 Money kazanırsınız. Bu fırsat yalnızca 1 kez geçerlidir. Kazandığınız Money 2 gün içinde hesabınıza yüklenecek ve 31 Aralık 2025’e kadar kullanılabilir. Kampanya, alkol, sigara, TL yükleme, elektronik, altın, indirimli ve toplu alımlar için geçerli değildir.

Katılmak için Money uygulamasından, web sitesinden, kasadan veya MONEY yazarak 5818’e SMS atabilirsiniz.

https://www.migros.com.tr/money-ile-4-alisverisinden-1i-bizden-x-1dc3
combo icin yazayım
1000tl üzerine 100tl puan veren banka uygulamaları/kartlar kontrol edilir
vodafone vardı o bitti,naysdan yada papel vs market kampanyaları kontrol edilir

https://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros turktelekom uygulamasında prime paketlerden kullananlar kod alacak uygulamaya girip işbirlikleri kısmından kod alacak madam coco prestij uygulamasından kod alınacak
teknosa1000/100
TT1000/200
FLO1000/100
COCO1500/150
PETROL OFİSİ750/75
uygulamadan kod alınacak

1000 liralık sepet yaptınız (1000tl altına düsmemesi lazım toplam tutarın)
ürün alırken bu alanlardan aldıgınız kodları money uygulamasına girip şifre ile kod tanımla diyip kampanyalara katılacaksınız
1000liralık ürüne 2 gün icinde tt kodu kullanırsanız 200tl money puanınız gelir
hemde 750tl lik 1.siparişi vermiş olursunuz

herneyse 4 tane 1000tl üzeri yaptıktan sonra , 200tt+100teknosa+100flo+150 coco
750 tl money kampanyadan + 550 tl de kodlardan gelen money ile 1300tl toplamda money olacak
birde alırken banka kampanyaları ile sipariş verip iade alınırsa ödenen ücret düşer ...

combo icin yazayım
1000tl üzerine 100tl puan veren banka uygulamaları/kartlar kontrol edilir
vodafone vardı o bitti,naysdan yada papel vs market kampanyaları kontrol edilir

https://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros turktelekom uygulamasında prime paketlerden kullananlar kod alacak uygulamaya girip işbirlikleri kısmından kod alacak madam coco prestij uygulamasından kod alınacak
teknosa1000/100
TT1000/200
FLO1000/100
COCO1500/150
PETROL OFİSİ750/75
uygulamadan kod alınacak

1000 liralık sepet yaptınız (1000tl altına düsmemesi lazım toplam tutarın)
ürün alırken bu alanlardan aldıgınız kodları money uygulamasına girip şifre ile kod tanımla diyip kampanyalara katılacaksınız
1000liralık ürüne 2 gün icinde tt kodu kullanırsanız 200tl money puanınız gelir
hemde 750tl lik 1.siparişi vermiş olursunuz

herneyse 4 tane 1000tl üzeri yaptıktan sonra , 200tt+100teknosa+100flo+150 coco
750 tl money kampanyadan + 550 tl de kodlardan gelen money ile 1300tl toplamda money olacak
birde alırken banka kampanyaları ile sipariş verip iade alınırsa ödenen ücret düşer ...
money kapanyaları ile birleşiyor ise iyi sanki birleşmiyordu diye hatırlıyorum ben

money kapanyaları ile birleşiyor ise iyi sanki birleşmiyordu diye hatırlıyorum ben
alışverişlerin zaten 4 defa yapılması gerektiği için ayrı ayrı yapılmasıyla o kampanyalardan faydalanabilinir ama dediğiniz gibi normalde tek bir alışveriş olsa ve hepsi girili olsa sadece en yüksek meblağ olanı veriyor diye hatırlıyorum

Geri