🔥İndirim Migros’ta 2 al, 1’inin fiyatı Money hediye! Bisküvi, kek, gofretlerde geçerli!

Migrostan sürekli alışverişiniz yoksa tabi öyle olur
sürekli alışverişin olsada aynı durum hocam neden anlamak istemiyorsun bilmiyorum. eskiden 10tl ödeyince 5 geri veriyordu sonuçta 5 tl ödemiş oluyordun ve 10tl lik ürün alıyordun. şimdi 10 tl lik ürün alıyorsun 5 tl money veriyor toplam 15tl lik ürün almış oluyorsun. istersen peynir al zeytin al bu farketmez.

300tllik alışverişten son 250tl indirim verecekti ona bahane oldu

3 al 2 öde kısmını katılıyorum. Ek olarak Turk Telekom Prime'a giriş yapınca en sağ alttaki simge>> bana özel >>tümünü gör >> migros 1000/200 var. Birleşiyorlar mı emin değilim. Kontrol etmekte fayda var.

maymun 2 muz almak
maymun 2 lira ödemek
maymun 1 lira money para almak
1 lira 1 muz etmek
maymun 2 liraya 3 muz almak

umarım açıklayıcı olmuştur
Eğer 2 al 1 öde kampanyasında da çift sayı almazsan yine aynı hesaba gelir sık kullanan kişi için 2 lira 3 muz olayı yok sadece bunun için kullanacak kişi için 2 lira 3 muz mevzusu geçerli para banka hesabında değilde migrosta kalmış oluyor bu kampanya her geldiğinde aynı mevzu o kalan parayla illa çikolata almak zorunda değilsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sürekli alışverişin olsada aynı durum hocam neden anlamak istemiyorsun bilmiyorum. eskiden 10tl ödeyince 5 geri veriyordu sonuçta 5 tl ödemiş oluyordun ve 10tl lik ürün alıyordun. şimdi 10 tl lik ürün alıyorsun 5 tl money veriyor toplam 15tl lik ürün almış oluyorsun. istersen peynir al zeytin al bu farketmez.
10tl çikolata aldın 5tl ödedin 10tl zeytin aldın 15tl gitti
10tl çikolata aldın 5tl iade geldi 10tl zeytin aldın 15tl gitti

maymun 2 muz almak
maymun 2 lira ödemek
maymun 1 lira money para almak
1 lira 1 muz etmek
maymun 2 liraya 3 muz almak

umarım açıklayıcı olmuştur
Nakit para gibi düşünmeniz lazım, yatan money ile tekrar çikolata alma zorunluluğunu yok. 2 al 1 öde oluyor yine

2 al bir öde kampanyası için çift olarak ürün almanız lazım, işin sonun da 3 ürün alırsanız tabi olmaz, 2 al 1 öde kampanyanın adı. 10 liralık üründen gelen 5 lirayı da hemen harcama zorunluluğunuz yok sonuçta migros da geçen nakit para gibi düşünmeniz lazım. Ha bankaya yatmış ha money e yatmış.

Son düzenleme:
Nakit para gibi düşünmeniz lazım, yatan money ile tekrar çikolata alma zorunluluğunu yok. 2 al 1 öde oluyor yine

2 al bir öde kampanyası için çift olarak ürün almanız lazım, işin sonun da 3 ürün alırsanız tabi olmaz 2 al 1 öde kampanyanın adı.
🤦‍♂️

Bu konuyu da okursanız daha iyi anlarsınız

Bu konuyu da okursanız daha iyi anlarsınız
Uzatmayalım lütfen. Belli ki anlamıyorsunuz / anlamak istemiyorsunuz.

Geri