🔥İndirim Bisküvi, kek ve gofret ürünlerinde 2 AL 1 ÖDE!

Erken gidip rahatça alışveriş yapayım diye düşünüp sabah saat 10 da markete gittim, raflarda ürün kalmamış. :D

Erken gidip rahatça alışveriş yapayım diye düşünüp sabah saat 10 da markete gittim, raflarda ürün kalmamış. :D
Böyle indirimlerde esnaf bile gidip topluyor sonra kendi dükkanında satıyor kanı bozuk şerefsizler.

Ben 9da gittim erken açmışlar yarışı boştu rafların yine de doldurdum sepeti 2,5k tuttu toplam alışveriş yarısı indi tabi 1,250tl toplamı

Sepete gir çık yaparak düzeltebiliyorsunuz.
Yok aga olmuyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefonda da bilgisayarda da ekliyorum 2 tane 1 fiyat olmuyor ya sepete girip çıkıyom yine aynısı

Son düzenleme:
Migros sanal markette çalışıyorum. Fiyatlar piyasaya göre uygun 1 haftadır takip ettim ürünlere zamda yapmadılar. Sorusu olan varsa sorabilir

Migros sanal markette çalışıyorum. Fiyatlar piyasaya göre uygun 1 haftadır takip ettim ürünlere zamda yapmadılar. Sorusu olan varsa sorabilir
Hocam bir şey soracam ben sipariş ettim ama canlı desteğe gelince siparişin yok diyor ama para kestiler ?

2 al 1 öde yaparak nasıl kar ediyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri