alma kanka benceMerhaba 4 ay miningte kullanılmış xfx rx 6800 ekran kartı alınır mı ? 4 ay mining ömrünü ne kadar tüketmiştir ?garantisi falan duruyormuş arıza durumunda garanti kapsamından yaparlar mı ?
Düzgün koşullarda yapıldı ise sorun olmaz. RX 6000 serisi miningde 40 derecelerde çalışan bir seri.Merhaba 4 ay miningte kullanılmış xfx rx 6800 ekran kartı alınır mı ? 4 ay mining ömrünü ne kadar tüketmiştir ?garantisi falan duruyormuş arıza durumunda garanti kapsamından yaparlar mı ?
Ne alınır ne alınmaz.Fiyatına kaldı sonuç.Merhaba 4 ay miningte kullanılmış xfx rx 6800 ekran kartı alınır mı ? 4 ay mining ömrünü ne kadar tüketmiştir ?garantisi falan duruyormuş arıza durumunda garanti kapsamından yaparlar mı ?
Toplamda ne kadar para kazanmışsınızdır.1.5 yıldır 6900 xt ile mining yapıyorum şu anda da oyun oynuyorum hala çok iyi durumda
peki aldınız mı aldıysanız memnun musunuz?hocam aynı soruyu bende sormuştum uv oc gibi şeyler yapılmış mı sor demişlerdi ve ya ekstra herhagi bir işlem
yok hocam 0 aldım onun yerine riske girmeyippeki aldınız mı aldıysanız memnun musunuz?
Bedava çök
bedava hocam peki modeli ne kartın