Ölü piksel şans işi. Alacağınız tüm monitörlerde ölü piksel çıkabilir. Başka monitör istiyorsanız ViewSonic VX2479 modeline bakabilirsiniz.eski monitörüm 3 kere değişime yolladım ölü pikselden dolayı.
kronik ölü piksel sorunu var g241 modelinde kullanıp en sonunda çöpe yolladığım için biliyorum. bütçem şu an 4 bin lirayla sınırlı 1 kuruş üstüne çıkamıyorum maalesef..Ölü piksel şans işi. Alacağınız tüm monitörlerde ölü piksel çıkabilir. Başka monitör istiyorsanız ViewSonic VX2479 modeline bakabilirsiniz.
Bu kadar bilgilisin kendin bulsana birader millet ne dese bok atıyorsunkronik ölü piksel sorunu var g241 modelinde kullanıp en sonunda çöpe yolladığım için biliyorum. bütçem şu an 4 bin lirayla sınırlı 1 kuruş üstüne çıkamıyorum maalesef..
Diyorum ki madem bu kadar çok biliyorsun kendinde araştırabilirsin benim bilgim yok o yüzden geliyorum bu foruma öğrenmeye.neyin kafasındasın kanka ?
ViewSonic Omni VX2428J4 bin tllik bir bütçem var 2. monitörü alıcam ne almamı önerirsiniz?
kanka 2 monitör önerdiler biri bütçemi aşıyor diğer eski monitörüm neyin kafasındasın? neyin etkisindesin?Diyorum ki madem bu kadar çok biliyorsun kendinde araştırabilirsin benim bilgim yok o yüzden geliyorum bu foruma öğrenmeye.
Kanka çok kötüyüm pardon bugün cicibebe sipariş edicektin stok bitmis.kanka 2 monitör önerdiler biri bütçemi aşıyor diğer eski monitörüm neyin kafasındasın? neyin etkisindesin?
Sağol üzücü bir durum o yüzden pek iyi değilim özür dilerim senden de.ALFKOSDLEKRLSLRL geçmiş olsun hacım..