bazı monitörlerde yüksek hz olsun diye renkleri kötü parlaklığı az yapıyorlar ama bu monitörde öyle bir şey yok her özelliği iyi´şüpheye girmeden alabilirsin .ben sana benim de kullandığım tüm özellikleriyle mükemmel olan msi g244f e2 yi öneririm 180 hz renkleri güzel malzemesi kaliteli ghosting yok ölü pikselsiz sıkıntısız bir monitör şuan 4.5 bin ama benimde 3-4 hafta önce incehesabın cuma günü indirimlerinden yararlanabilirsin ben 3999 tl ye aldın çok memnunum bence bu fiyat bandında en f/p
Monitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Burada incelemesi yapılmış, iyi bir monitör değil.ben sana benim de kullandığım tüm özellikleriyle mükemmel olan msi g244f e2 yi öneririm 180 hz renkleri güzel malzemesi kaliteli ghosting yok ölü pikselsiz sıkıntısız bir monitör şuan 4.5 bin ama incehesabın cuma günü indirimlerinden yararlanabilirsin ben 3999 tl ye aldın çok memnunum bence bu fiyat bandında en f/p
Monitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazı monitörlerde yüksek hz olsun diye renkleri kötü parlaklığı az yapıyorlar ama bu monitörde öyle bir şey yok her özelliği iyi´şüpheye girmeden alabilirsin .
Benim deneyimimde gayet iyiBurada incelemesi yapılmış, iyi bir monitör değil.
865:1 kontrast oranı, 265cd parlaklık, %93 SRGB ve %75 DCI-P3 renk gamutuna sahip. Hiç bir alanda iyi değil.
Bı de 4 bin TL fiyat bandında konuşuyoruzBurada incelemesi yapılmış, iyi bir monitör değil.
865:1 kontrast oranı, 265cd parlaklık, %93 SRGB ve %75 DCI-P3 renk gamutuna sahip. Hiç bir alanda iyi değil.
Kullanıcı deneyimi her zaman gerçeği yansıtmaz, g3 kullanıp memnun olanda var. İncelemeler bu yüzden daha önemli.Benim deneyimimde gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bı de 4 bin TL fiyat bandında konuşuyoruz
Kullanıcı deneyimi her zaman gerçeği yansıtmaz, g3 kullanıp memnun olanda var. İncelemeler bu yüzden daha önemli.
Bu monitör daha mantıklı, daha ucuza daha iyi bir deneyim veriyor. İncelemelerde %90 DCI-P3 ve %100srgb görebiliyor. Kontrast oranı ise 1100:1 bandında ve 400cd parlaklık sunuyor. Ayrıca daha ucuz.
Rehber: KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz monitör alınır mı?
Renk gamutu Fiyatına göre renk gamutu oldukça iyi. SRGB'nin tamamını almış, ayrıca volume değeride iyi. DCI-P3 ve adobe rgb renk gamutları da oldukça yüksek...techolay.net
asus vz24ehf modelini alabilirsin 100hz 1 ms ıps panel ve göz koruma özelliği var tavsiye ederimArkadaşlar iyzico parolapara falan kullandim o yuzden kampanyasiz olarak 3.5 4.5 bin tl arasinda birşeyler varsa atabilir misiniz
Fps oyunu pek oynamiyorum i yuzdn illada hz yuksek olmaisna ferek yok 1ms 24 inç falan olsa kafi