bu kutular niye küçük. Bizde 4-5 katı büyüklükte TTNET kutusu var nasıl oluyorHali hazırda Atlantis 8-9 aydır kullanıyorum memnunum kayıpsız ping siz sağlam net verebiliyor.
Dün akşam Türktelekom kutu koydu.
2hafta sonra Superonline kutuları konuluyor.
Benim kafam karıştı galiba oyumu AKP ye vereceğim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evlendikten sonra Sistemi komple sattım ama ilk haftalar cs de çok güzel ping ve değerler alıyordum.
Tracert olarak ping değerlerini paylaşman mümkün mü ? Superonline ve AtlantisNet geliyor ama Superonline ping değerleri cidden kötüEvlendikten sonra Sistemi komple sattım ama ilk haftalar cs de çok güzel ping ve değerler alıyordum.
Şuan diğer evimdeyim hocam sürücü dersleri için diğer evime geçince paylaşırım.Tracert olarak ping değerlerini paylaşman mümkün mü ? Superonline ve AtlantisNet geliyor ama Superonline ping değerleri cidden kötü
Tamamdır teşşekürlerŞuan diğer evimdeyim hocam sürücü dersleri için diğer evime geçince paylaşırım.
TürkNet Giga asla Esenyurta gelmez tek Çare AtlantisNet gibiBende de durum bu
Oraya gelse kabloları kutuları vs hepsini çalarlarTürkNet Giga asla Esenyurta gelmez tek Çare AtlantisNet gibi
Yavaş la gac tane aliyonArkadaştaki şans bende de var sanırım. TurkNet, TT, Superonline ve Turksat altyapısı var binada
Edenlerin çingene mahallerine soygun yerlerine çektiler o kabloları kesinlikle çekerlerTürkNet Giga asla Esenyurta gelmez tek Çare AtlantisNet gibi
Ne????Yavaş la gac tane aliyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edenlerin çingene mahallerine soygun yerlerine çektiler o kabloları kesinlikle çekerler
Yok be çalmazlar ama zaten kazı çalışması imkansız sadece havai yolla dağıtılabilirOraya gelse kabloları kutuları vs hepsini çalarlar
Bu şansı keşke hayatta başka bir yerde kullansaydım...Yavaş la gac tane aliyon
Mesaj otomatik birleştirildi: