Neler Yeni

4. Fiber Geldi :)) Binama 1 gecede 4. Fiber geldi alırım bir Hayırlı olsun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Twitter üzerinden 2 yıl boyunca küfürleşme seviyesi değil bildiğin küfürleşmeli kavgaya kadar girdim. Her arandığımda sayın efendim gibi kelimeler ortadan kalkmıştı artık o derece.
1 de twitter yazıyorsan ümit etiketle tt etiketlersen normal müşteri hizmetleri değil ana binadaki müşteri hizmetleri donuyor ümit'e bağlı ekip :D tecrübe ile sahip.
Fiber getirme yolları diye konu geliyor mu :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fiber getirme yolları diye konu geliyor mu :D
Evlenceğim son 3 ay evime sırf internet gelmesi için mücadele ettim bırak fiberi 100mbps'i 25 bile verseler evde net olsun diye uğraştım. Günün sonunda günde 10 kere 20 kere genel merkezi müşteri temsilcileri + Ceo Ümit'e kadar ulaşmak cabası.
İnternet lazım olan varsa yardırsın hacım konuya gerek yok.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Yerli operatör vizyonu olur gibi
Abi bu herif kadir gecesi falan mı doğdu biz niye VDSL ile yetinirken milletr 4.fiber geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evlenceğim son 3 ay evime sırf internet gelmesi için mücadele ettim bırak fiberi 100mbps'i 25 bile verseler evde net olsun diye uğraştım. Günün sonunda günde 10 kere 20 kere genel merkezi müşteri temsilcileri + Ceo Ümit'e kadar ulaşmak cabası.
İnternet lazım olan varsa yardırsın hacım konuya gerek yok.
Ümit in maili atar mısın Allah rızası için bir altyapı talep ediyim ya

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Abi bu herif kadir gecesi falan mı doğdu biz niye VDSL ile yetinirken milletr 4.fiber geliyor

Twitter direk etiketle anında dönüş yapıyorlar. :D

GodlyPain

80+ Bronze
Bizde sadece Kablonet Fiber var. 6 ay oldu internet hiç kesilmedi hiç yavaşlamadı. Çok ilginç. 340tl faturası var. 1000 150 veriyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bizde sadece Kablonet Fiber var. 6 ay oldu internet hiç kesilmedi hiç yavaşlamadı. Çok ilginç. 340tl faturası var. 1000 150 veriyor
Kablo netin alt yapı sorgulama yeri var mı ona da bakam.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Yoo benim Adsl :D

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Kaan
Hocam fiber gelmeyen bi sen bide ben kaldım gibi :D
Sizlerin oralara gelir bir benim oturduğum yere gelmez hocam dert etmeyin ön sıralardasınız :D İstanbul'un ilçesi ama 1000 Mbps bile ilçeye yeni geldi sayılır diğer ilçelere göre.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Sizlerin oralara gelir bir benim oturduğum yere gelmez hocam dert etmeyin ön sıralardasınız :D İstanbul'un ilçesi ama 1000 Mbps bile ilçeye yeni geldi sayılır diğer ilçelere göre.
Kanka sen benim durumda bir fotoğraf var turknet 1000mbps ile alakalı bakar mısın ,teldeyim atamıyorum evim 4 bir yandan kuşatılmış şehir gibi 4 bir yanım gigafiber bana gelmiyor ama :)

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Kaan
Kanka sen benim durumda bir fotoğraf var turknet 1000mbps ile alakalı bakar mısın ,teldeyim atamıyorum evim 4 bir yandan kuşatılmış şehir gibi 4 bir yanım gigafiber bana gelmiyor ama :)
Aynı durumdayım zaten, belediye TurkNet ile işbirliği yaptı listede benim oturduğum mahalle dışında tüm mahalleler var :D Her yere 1000 Mbps döşeniyor burası değil döşeme görmüyorlar bile.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,925