Neler Yeni

4 gb Laptop Rame ekleme

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Var olan 4gb rami çıkaramam. 2 slot var. 1 tane 4 gb ram var. Yanına 4 takarsam dual channel mı oluyor? Bunu soruyorum.
KARDES ANLAMIYORSUN ISINE GELDIGIMI ANLIYORUM HANGI KONUDA NE SACMA YORUMU YAPMISSIM SANA DIYORUM KI 2 SLOTUN VAR DIYORSUN BENDE SANA DIYORUM KI 4+4 YAPACAGINA TEK SLOTTA 8 AL DIGER SLOT BOSTA KALSIN DIYORUM 4+4 RAM dual channel OLSA NE COGU UYLUMA 8 GB USTUNE CIKIYOR ARTIK CIKARAMIYORSAN 8 RAM AL TAK GELIP SANA YARDIMCI OLMAKTA SUC TEKRAR KONUNA DEGINMICEM

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama yanına 4gb alırsam dual channel olmuyor mu?
4 ün yanına 4 eklersen dual channel olur. 4ün yanına 8 eklersen dual channel olarak kullanamazsın. Bence 4gb lik al yanına, Daha faydalı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

KARDES ANLAMIYORSUN ISINE GELDIGIMI ANLIYORUM HANGI KONUDA NE SACMA YORUMU YAPMISSIM SANA DIYORUM KI 2 SLOTUN VAR DIYORSUN BENDE SANA DIYORUM KI 4+4 YAPACAGINA TEK SLOTTA 8 AL DIGER SLOT BOSTA KALSIN DIYORUM 4+4 RAM dual channel OLSA NE COGU UYLUMA 8 GB USTUNE CIKIYOR ARTIK CIKARAMIYORSAN 8 RAM AL TAK GELIP SANA YARDIMCI OLMAKTA SUC TEKRAR KONUNA DEGINMICEM
Kardesim CAPS kapatabilirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Önce caps lock kapa. Sonra konuyu oku. Var olan 4 gb rami çıkaramam diyorum anlamıyor musun?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Kardeş cidden Caps Lock'u kapamalısın. Büyük harflerle kelime yazmak bağırmak demektir. Hiç hoş durmuyor ayrıca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Arkadaşlar yardım edenlere sağolun. 4 gb ram almaya karar verdim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Anakartımda 2 slot var şuan bulunan 4 gb ram var. Laptopuma aynı ramden 4 gb almak mı mantıklıdır yoksa 8 gb almak mı mantıklıdır? 8 gb alırsam sıkıntı çıkar mı?
Benim eski laptopumda 4gb rami vardı ben bir 4 daha aldım yetti bana o zaman ama sen bilirsin yine de.

Top Bottom