teşekkürler hocamOyun oynamayacaksa w7 kullansın oyun oynarsa zaten w10 yüklesin w7 güncelleme almıyor
bence tam tersi daha mantıklı olurOyun oynamayacaksa w7 kullansın oyun oynarsa zaten w10 yüklesin w7 güncelleme almıyor
w7 daha az fps veriyor w10'a görebence tam tersi daha mantıklı olur
oyun oynanmayacaksa win7 demişsin kanka onu söyledimw7 daha az fps veriyor w10'a göre
güncellik herzaman iyidir ama laptop güncel olmayı gta 5 çıktığında bıraktıw7 daha az fps veriyor w10'a göre
aslında tam tersi windows 7 ve 10 arasında yaklaşık 10 fps'lik bir fark var oyun için (eski sistemlerde) win7 idealw7 daha az fps veriyor w10'a göre
evet onu diyorum işte oyun oynayacaksa w10 yüklesin yoksa w7-w8 kullanabiliroyun oynanmayacaksa win7 demişsin kanka onu söyledim
Yanlış biliyorsun.W7 zula da 20 fps alırken,W10 zula da 40 fps alıyorum.W10 Oyun için ideal.aslında tam tersi windows 7 ve 10 arasında yaklaşık 10 fps'lik bir fark var oyun için (eski sistemlerde) win7 ideal
Peki yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürlerYanlış biliyorsun.W7 zula da 20 fps alırken,W10 zula da 40 fps alıyorum.W10 Oyun için ideal.
W7 desteği kesilmis bir isletim sistemi evet çok güzel ama eski.oyun performansı iyi yani en azından oynadığı oyunlarda minecraftda ayar yapıp yine 60 fps alabiliyor cihaz biraz saçma ama HDD si var diye hatırlıyorum windows 7 neden önermediniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmaz hocam o zaten w10 da kullanıyor artık biraz daha ders için kullandığından 7 ye geçip biraz daha az takılma istiyor
kendi adata su630 unu takmayı deniyecek m2 alınca
Kardeşim o arkadaşına söyle mantıksal hesap yapsın.Arkadaşım laptopuna forman atıyor windows 10 dan 7 ye geçircek laptop 10 yıllık fln ama hala taş gibi minecraft fln oynatıyor ayrı bir konu orası neyse
Arkadaşım laptop 64 bit ile geldi windows 7 64 bit kullanalım ya çalışmazsa fln dedi bende 4 gb ram var zaten 32 bit daha işimize gelir dedim hangisi kurulmalı sizce