ufaktan biraz kazanç elde edeyim diye düşünüyorumBence kazılmamalı zaten 4gb mining için uygun değil. Hem güzelim kartı çok yormana değmez.
reis böyle düşünürsen sadece elindeki kartı yersin gibime geliyorufaktan biraz kazanç elde edeyim diye düşünüyorum
bence altı üstü bi 4gb için ekran kartını yorduğuna değmeyecek çünkü şuanda 6 gb minimum istenen özelliklerdir o yüzden kartını gereksiz yere yorma derimMerhaba arkadaşlar elimde 4 gb rx5500 xt günlük yaşamda kullandığım bir ekran kartı bulunmakta.
Bu kart ile şuan ki duruma göre ne kazsam daha karlı çıkarım?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
pc boş durduğu zamanlar yapıyorum sadece dostumreis böyle düşünürsen sadece elindeki kartı yersin gibime geliyor
ben mi yanlış hesaplıyorum 1.7 dolar bırakmıyor mu ?RVN kazabilirsiniz günlük 2.5 dolar bırakır ortalama.
minerstat daki hesaplamaya göre nh ethash kazmak daha mantıklı değil mi dostum ?RVN kazabilirsiniz günlük 2.5 dolar bırakır ortalama.
Net olarak mı 2,5 dolar yoksa elektrik falan içinde mi?RVN kazabilirsiniz günlük 2.5 dolar bırakır ortalama.
mrr ethash gibi şeylerin nasıl kazıldığını bilmiyorumminerstat daki hesaplamaya göre nh ethash kazmak daha mantıklı değil mi dostum ?
Ben yanlış hesaplamışım.ben mi yanlış hesaplıyorum 1.7 dolar bırakmıyor mu ?
Değil. Düzenledim.Net olarak mı 2,5 dolar yoksa elektrik falan içinde mi?