O zaman @rdeMStakeN olur.15'im ben yaa.
Yöneticilerin insafına kalmış, başvurumu yaptım zaten.
Bu arada önceki mesajıma üzgün attı diye değil farketmemiştim bile çağan üzgün attı sandım yaşı tutmuyor diyeO zaman @rdeMStakeN olur.
Neden?Daha fazla alınıp onaylı konu açma sistemi gelmeli.
Neden?
Bunu yapmak daha kolay olur. Ayrıca çok gereksiz konuların da önüne geçilir.Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
Gereksiz konular siliniyor zaten.Bunu yapmak daha kolay olur. Ayrıca çok gereksiz konuların da önüne geçilir.
Direkt kimse açmadan silinmesi, üstüne konuyu önceden düzenlenip açılması daha iyi olacaktır bana kalırsa.Gereksiz konular siliniyor zaten.
Bazı kategorilerde onaylama var zaten.Direkt kimse açmadan silinmesi, üstüne konuyu önceden düzenlenip açılması daha iyi olacaktır bana kalırsa.
Merhabalar, başvurmak istiyorum.Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
17 yaşındayım zamanımı sık sık burada geçiriyorum.Daha da vakit ayırabilirimArkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.