Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Usta diğer konu ne olduArkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Tükçe'nin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
benArkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Tükçe'nin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
adamın dersi varmış@crazyreign Olsun hakkıyla yapıyor.
45 mesaj kurucu adayı?!?Ben de moderatörlükten ziyade kurucu adayı olmak istiyorum