4 Güne "Beden Yeterlilik Sınavı" var. Taktik verirmisiniz.

Reaksiyon skoru
50
1723755151301.png

Bu tablodan 30 puan almam lazım. 2 gün önce öğrendim DUİM için böyle bir şart olduğunu. Bunları nasıl artırabilirim? Elimi nasıl ısındırabilirim? 1.81m 79 kiloyum. Bir spor geçmişim yok.
Lütfen taktik verin.

Kanka çok zor değil ben msü için şınav hariç her şeyden puan aldım mekik 40 çektim koşu 73snde koştum hiç çalışmadım da şınavı da 20 yaptım nizami değil dediler. Saymadılar.
Aralıklı aralıklı günde 100 tekrar çıkart her alanda barfiks için önerim yok koşu için kendini dene. Koşuda önerim hızlı çıkayım deme biz 10 kişi koşuyorduk herkes hızlı çıktı ben sonda hızlandım 7. oldum ona rağmen 73sn yaptım yani. Şuradan 30 almak zor değil.

bunlarda kaç yapıyorsun
hocam bu tablo 1 saat önce elime geçti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pazartesi hataya gideceğim sınav orada olacak

Kanka çok zor değil ben msü için şınav hariç her şeyden puan aldım mekik 40 çektim koşu 73snde koştum hiç çalışmadım da şınavı da 20 yaptım nizami değil dediler. Saymadılar.
Aralıklı aralıklı günde 100 tekrar çıkart her alanda barfiks için önerim yok koşu için kendini dene. Koşuda önerim hızlı çıkayım deme biz 10 kişi koşuyorduk herkes hızlı çıktı ben sonda hızlandım 7. oldum ona rağmen 73sn yaptım yani. Şuradan 30 almak zor değil.
barfiks ve şınavdan korkuyorum

Kanka orada o heyecanla yaptığın her şeyi daha fazla yapıyorsun emin ol rahat ol
Vallahi kalırsam 1 yılım çöp olacak. keşke daha önceden öğrenseydim

Kanka orada o heyecanla yaptığın her şeyi daha fazla yapıyorsun emin ol rahat ol
1723755949693.png

aratınca en başta böyle çıkıyor. AMA SADECE KTÜ DE KALKMIŞ

Vallahi kalırsam 1 yılım çöp olacak. keşke daha önceden öğrenseydim

Alıntıyı görüntüle

aratınca en başta böyle çıkıyor. AMA SADECE KTÜ DE KALKMIŞ
Sınav Hatay’daysa senin yerine girebilirim dostum

Şaka bir yana çok fazla bir şey istemiyor yaparsın koşu için hızlı koşma idmanı değil de uzun koşma idmanı yap.

Sınav Hatay’daysa senin yerine girebilirim dostum

Şaka bir yana çok fazla bir şey istemiyor yaparsın koşu için hızlı koşma idmanı değil de uzun koşma idmanı yap.
tamamdır hocam. İskenderun Teknik Üniversitesini kazandım. 21 ağustos son kayıt tarıhı. 22 ağustos beden sınavı + mülakat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,584
Üyeler
185,768
Son üye
ardakadabrarda
Geri