4 K Cep telefonu öneri

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
4000
önem verdiğim sadece kamerası sosyal için batarya ve kasmaması önerilerinizi bekliyorum teşekkürler 2.el de olabilir

evet 10s düşünüyordum fakat o fiyata 2.el temiz a71de var hangisini tavsiye edersin batarya hız kamera konusunda özellikleri hakkında bilgim yokta?
geçen gün bişeye rastladım samsung telefonları yavaşlattığı için özür diledi diye bendede aynı problem var o yüzden markaya olan güvenim acayip kırıldı ben olsam xiaomi önerirdim ama kamera samsung'un daha iyi
işlemci olarak xiaomi daha iyi
burdan karşılaştırabilirsin

geçen gün bişeye rastladım samsung telefonları yavaşlattığı için özür diledi diye bendede aynı problem var o yüzden markaya olan güvenim acayip kırıldı ben olsam xiaomi önerirdim ama kamera samsung'un daha iyi
şimdi sıfır almak daha mantıklı 10s alsam gcam kursam kamera konusunda bayayi yazılım a71e yakın görüntü verir diye düşünüyorum

Yanlış Bilgilendirme
Son düzenleme:
Sıfır olarak 10s tavsiye ederim ancak kamerası sizi tatmin etmeyebilir. İkinci el olarak bölgenizdeki ilanları atarsanız değerlendiririm

a71 64mps 10s 128mps (arka)
MP ile kamera karşılaştırılmaz özellikle orta seviye android telefonlarda hiç karşılaştırılmaz orta seviyede 64 MP - 108 MP diye çıkan telefonların kameraları %99 yazılım ile netleştirme yapıyor.

Sıfır olarak 10s tavsiye ederim ancak kamerası sizi tatmin etmeyebilir. İkinci el olarak bölgenizdeki ilanları atarsanız değerlendiririm
aslında sıfır 10s düşünüyorum gcam kurduğumuz da kamerası daha güzel oluyor alınmaz mı sizce stock kamerasından daha iyi çekim yapıyor

Geri