frkanydn54
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Bütçe
- 4000
önem verdiğim sadece kamerası sosyal için batarya ve kasmaması önerilerinizi bekliyorum teşekkürler 2.el de olabilir
xiaomi 10s olabilir 4400tl falanönem verdiğim sadece kamerası sosyal için batarya ve kasmaması önerilerinizi bekliyorum teşekkürler 2.el de olabilir
11 den asagı telefonları kamerası kötü değil mi ? ne mesela 5k alınır4k ya telefon alacağına 1 milyar daha koyup apple ı satın alabilirsin
Hangi modelin alınmasını tavsiye edersin.4k ya telefon alacağına 1 milyar daha koyup apple ı satın alabilirsin
evet 10s düşünüyordum fakat o fiyata 2.el temiz a71de var hangisini tavsiye edersin batarya hız kamera konusunda özellikleri hakkında bilgim yokta?xiaomi 10s olabilir 4400tl falan
geçen gün bişeye rastladım samsung telefonları yavaşlattığı için özür diledi diye bendede aynı problem var o yüzden markaya olan güvenim acayip kırıldı ben olsam xiaomi önerirdim ama kamera samsung'un daha iyievet 10s düşünüyordum fakat o fiyata 2.el temiz a71de var hangisini tavsiye edersin batarya hız kamera konusunda özellikleri hakkında bilgim yokta?
geçen gün bişeye rastladım samsung telefonları yavaşlattığı için özür diledi diye bendede aynı problem var o yüzden markaya olan güvenim acayip kırıldı ben olsam xiaomi önerirdim ama kamera samsung'un daha iyi
işlemci olarak xiaomi daha iyi![]()
Qualcomm Snapdragon 730 vs Qualcomm Snapdragon 870: What is the difference?
What is the difference between Qualcomm Snapdragon 870 and Qualcomm Snapdragon 730? Find out which is better and their overall performance in the mobile chipset ranking.versus.com
burdan karşılaştırabilirsin
şimdi sıfır almak daha mantıklı 10s alsam gcam kursam kamera konusunda bayayi yazılım a71e yakın görüntü verir diye düşünüyorumgeçen gün bişeye rastladım samsung telefonları yavaşlattığı için özür diledi diye bendede aynı problem var o yüzden markaya olan güvenim acayip kırıldı ben olsam xiaomi önerirdim ama kamera samsung'un daha iyi
işlemci olarak xiaomi daha iyi![]()
Qualcomm Snapdragon 730 vs Qualcomm Snapdragon 870: What is the difference?
What is the difference between Qualcomm Snapdragon 870 and Qualcomm Snapdragon 730? Find out which is better and their overall performance in the mobile chipset ranking.versus.com
burdan karşılaştırabilirsin
a71 64mps 10s 108mps (arka)şimdi sıfır almak daha mantıklı 10s alsam gcam kursam kamera konusunda bayayi yazılım a71e yakın görüntü verir diye düşünüyorum
MP ile kamera karşılaştırılmaz özellikle orta seviye android telefonlarda hiç karşılaştırılmaz orta seviyede 64 MP - 108 MP diye çıkan telefonların kameraları %99 yazılım ile netleştirme yapıyor.a71 64mps 10s 128mps (arka)
aslında sıfır 10s düşünüyorum gcam kurduğumuz da kamerası daha güzel oluyor alınmaz mı sizce stock kamerasından daha iyi çekim yapıyorSıfır olarak 10s tavsiye ederim ancak kamerası sizi tatmin etmeyebilir. İkinci el olarak bölgenizdeki ilanları atarsanız değerlendiririm