Hocam alınır güzel telefon ama sizi tatmin eder mi bakmanız lazım.aslında sıfır 10s düşünüyorum gcam kurduğumuz da kamerası daha güzel oluyor alınmaz mı sizce stock kamerasından daha iyi çekim yapıyor
bu fiyata gcam ile güzel cekim verem bulamadım başka model yok sanırım hep 2.el a71 varHocam alınır güzel telefon ama sizi tatmin eder mi bakmanız lazım.
Redmi note 9pro ile Gcam kullanıyorum gerçekten farklı bir arşa yükseltiyor kaliteyi. Sıfır düşünüyorsan 10s mantıklı ama yazılım stabilitesi olarak Samsung u öneriyorum.aslında sıfır 10s düşünüyorum gcam kurduğumuz da kamerası daha güzel oluyor alınmaz mı sizce stock kamerasından daha iyi çekim yapıyor
kamera önemli benim için a71 için de gcam var ama 2.elini almak istemiyorum o kadar para veriyorum sıfır olsun daha iyi bence 10s gcam mükemmel oluyor baktım youtube’dan sosyal medya icin alıcam görüntü düşür mü acaba çok gcam çekimlerin de çokta kötü olmaz sanırım 8 pro stock kamera ile sosyal medya yüklediğim de kalite düşüyor ve fotoğrafı çok rengi abartılmış çekiyordu kırmızıyı çok kırmızı gibi 10s gcamda yaşamam umarım bu sorunuRedmi note 9pro ile Gcam kullanıyorum gerçekten farklı bir arşa yükseltiyor kaliteyi. Sıfır düşünüyorsan 10s mantıklı ama yazılım stabilitesi olarak Samsung u öneriyorum.
Tüm android telefonlarda Instagram'a hikaye atılırken kalite düşürme oluyor. Post olarak attığında ama kalitede ciddi bir düşüş olmaz hocam.kamera önemli benim için a71 için de gcam var ama 2.elini almak istemiyorum o kadar para veriyorum sıfır olsun daha iyi bence 10s gcam mükemmel oluyor baktım youtube’dan sosyal medya icin alıcam görüntü düşür mü acaba çok gcam çekimlerin de çokta kötü olmaz sanırım 8 pro stock kamera ile sosyal medya yüklediğim de kalite düşüyor ve fotoğrafı çok rengi abartılmış çekiyordu kırmızıyı çok kırmızı gibi 10s gcamda yaşamam umarım bu sorunu
poco x3 gcam baktım o da mükemmel 10s te gcamda mükemmel karar veremiyorum işlemci farkı da varTüm android telefonlarda Instagram'a hikaye atılırken kalite düşürme oluyor. Post olarak attığında ama kalitede ciddi bir düşüş olmaz hocam.
Post automatically merged:
Deli gibi karşılaştırmalarini forumlarini falan gezin hocam foto video karşılaştırmalari vb. Ben öyle karar vermiştim .
Bunu alabilirsin kardeşim.önem verdiğim sadece kamerası sosyal için batarya ve kasmaması önerilerinizi bekliyorum teşekkürler 2.el de olabilir
Güzel kardeşim bir tanıdığım aldı öneririm şikayeti yok cihazdan.Oppo reno lite 5 almayı düşünüyorum bende nasıldır bu telefon?