Neler Yeni

4 K YA İLERİYE DÖNÜK SİSTEM TOPLAMA

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ;

anakart https://www.n11.com/urun/colorful-c...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

ram ; https://www.incehesap.com/goodram-i...-gaming-ram-fiyati-55603/?ref=akakce&v=1.24.4 2 adet alın 8x2 16 gb şart

ekran kartı elinizde var idare eder diyorsanız ryzen 1200 falan alabilirsiniz 400 tl lere mevcut

n11 trendyol hb gıbı sıtelerden alırsanız nays ile alın %10 geri iade alırsınız

omer_34

80+ Silver
yani hocam haklısınız herkesin bütçesi yok bende şimdi bi temeli atayım sonra gelişmelerini yaparım demek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu olur zaten hocam bu fiyata maximum.

hemde ne sağlam :D
bakayım apudan iyi bir şey çıkarsa ona da bakarım. şehir neydi bu arada ?

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr

omer_34

80+ Silver
yerinizde olsam bunu alıp para biriktirerek bi ekran kartı eklerdim ilerleyen zamanda.

ama beklemek istemiyorsanız birkaç alternatif buldum hangisi daha iyi işlemci ve ekran kartlarını karşılaştıracak vaktim yok biraz araştırarak bakabilirsiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-toplama-masaustu-bilgisayar-1056171403/detay

son iki sistem biraz içime sindi açıkçası diğerleri hakkında işlemcileri detaylı bilemiyorum biraz araştırmak lazım

hocam ben bişeyler yaptım sizde bi bakın isterseniz
bakayım hocam

hocam ben bişeyler yaptım sizde bi bakın isterseniz
güzel hocam 3200g hangi gpuya denk bilmiyorum eğer attıklarıma yakınsa bu da güzel bi alternatif olmuş elinize sağlık

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yerinizde olsam bunu alıp para biriktirerek bi ekran kartı eklerdim ilerleyen zamanda.

ama beklemek istemiyorsanız birkaç alternatif buldum hangisi daha iyi işlemci ve ekran kartlarını karşılaştıracak vaktim yok biraz araştırarak bakabilirsiniz

son iki sistem biraz içime sindi açıkçası diğerleri hakkında işlemcileri detaylı bilemiyorum biraz araştırmak lazım

bakayım hocam

güzel hocam 3200g hangi gpuya denk bilmiyorum eğer attıklarıma yakınsa bu da güzel bi alternatif olmuş elinize sağlık
2200g yi arkadaşımda kullanıyor aktif olarak (ekran kartı taktı artık gerçi ancak) hala oyunlarda gideri var idarelik birde hocam 3100 de dahili ekran kartı yok diye biliyorum kendimde kullanıyorum 3100 lü sistem nasıl çalışıyor ? (meraktan soruyorum)

bakayım hocam

1030 dan birazcık daha iyi arkadaşta zaten idarelik bakıyor 2200g işini görür

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben birazdan toplama yapıp atacağım

omer_34

80+ Silver
2200g yi arkadaşımda kullanıyor aktif olarak (ekran kartı taktı artık gerçi ancak) hala oyunlarda gideri var idarelik birde hocam 3100 de dahili ekran kartı yok diye biliyorum kendimde kullanıyorum 3100 lü sistem nasıl çalışıyor ? (meraktan soruyorum)

1030 dan birazcık daha iyi
3100 evet apu değil hocam. şimdi bunu alıp ilerde bi ekran kartı takılabilir diye alternatif olarak attım onu

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
3100 evet apu değil hocam. şimdi bunu alıp ilerde bi ekran kartı takılabilir diye alternatif olarak attım onu
hocam arkadaş şuandada kullanmak için istiyor tahminimce kürşat hocamda bi baksın

omer_34

80+ Silver
hocam arkadaş şuandada kullanmak için istiyor tahminimce kürşat hocamda bi baksın
haklısınız şimdi kullanmak için apu daha mantıklı gibi ben sırf ileriye dönük bi sistem istenirse diye denk gelmişken atayım dedim

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
haklısınız şimdi kullanmak için apu daha mantıklı gibi ben sırf ileriye dönük bi sistem istenirse diye denk gelmişken atayım dedim
onu bende denedimde hocam rx470 koyup bütçe 5k 5.5k olsaydı garanti yapmıştım 470 ile

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Nerede oturuyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252