o niye banlı bemurat hocam banlı olmasaydı ona yönlendirirdimde banlı oda
kasteddiğim hocam şuanki pc yi satıp 600-700 ne kadar ederse 4k bütçenin üstüne koyup apu bir sistem alıp sonra bi rx 460 takmak gibi yoksa 2020 sonrası oyunları 720p high da oynamaktan falan bahsetmiyorum.ileriye dönük kelimesi bütçeye ironi olmuş yaşının genç olduğunu düşünüyorum. umarım güzel bir sistemin olur ileride.
ca.s ile ufak bi kavga ettio niye banlı be
geçen bi klavye önerisi konusunda biriyle sağlam tartışmışo niye banlı be
yani hocam haklısınız herkesin bütçesi yok bende şimdi bi temeli atayım sonra gelişmelerini yaparım demek istedim.Bütçeye çok yorum gelmiş ama bütçe bütçedir. Belki 3200Gli bir sistem toplanır ikincielden.
Apu olur zaten hocam bu fiyata maximum.ileriye dönük zor ama en fazla am4 soket bi sistem çıkar hocam apu birşeyler isterseniz bakayım
hemde ne sağlamgeçen bi klavye önerisi konusunda biriyle sağlam tartışmış
yaza kadar gts 450 ekran kartlarından birini takarım hocam.ryzen 1200 lerde 400 500 TL bandında 2. elde oyle bısı de olabılır aklınızda olsun ama ekran kartı almanız lazım ıyı kotu bısı goruntu ve oyun ıcın
elimden geleni yaptım hocam umarım beğenmişsinizdirbu fiyata müqqemmel olmuş hocam hatta biraz daha düşük fiyatlı kasalar bile tercih edilebilir