- Konu Sahibi Konu Sahibi
sizde ne var monitorBende mesela lolde 140 civarı fps alıyorum zaman geçtikçe fps düşüyor 90 a kadar, örneğin 90 da kasma hissi olmaması gerekirken ona rağmen kasıyor gibi hissediyorum ( fps sabitli değil)
sizde ne var monitorBende mesela lolde 140 civarı fps alıyorum zaman geçtikçe fps düşüyor 90 a kadar, örneğin 90 da kasma hissi olmaması gerekirken ona rağmen kasıyor gibi hissediyorum ( fps sabitli değil)
Asus vg249q1asizde ne var monitor
memnunmusun? ghosting varmıAsus vg249q1a
Ghosting %7 civarında felan neredeyse yok diyebilirim monitörün eksileri ;memnunmusun? ghosting varmı
Oc sorun olmuyor fakat direkt 165 hz olsa iyi olabilirmiş , kabloyu vs çektiğinizde ayarlar gidiyor tekrar 165 e çekiyorsunuz saçmalık yani çok sorun olmuyor amaGhosting %7 civarında felan neredeyse yok diyebilirim monitörün eksileri ;
Pivot özelliği yok
Parlaklık olarak 250 cdm fakat çok yeterli gelmiyor
144 hz geliyor monitör ayarlarından 165hze çekiyorsunuz oc yapıyorsunuz
anladım tamamdır tesekkurler, g24f alacagım sanırsamGhosting %7 civarında felan neredeyse yok diyebilirim monitörün eksileri ;
Pivot özelliği yok
Parlaklık olarak 250 cdm fakat çok yeterli gelmiyor
144 hz geliyor monitör ayarlarından 165hze çekiyorsunuz oc yapıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oc sorun olmuyor fakat direkt 165 hz olsa iyi olabilirmiş , kabloyu vs çektiğinizde ayarlar gidiyor tekrar 165 e çekiyorsunuz saçmalık yani çok sorun olmuyor ama
En iyisi net o ama bu modelde çok ölü piksel çıkıyormuş dikkat et derimanladım tamamdır tesekkurler, g24f alacagım sanırsam
Kullanan kişiler ghosting olmadığını söylüyordu , bence güzel monitör hocamanladım tamamdır tesekkurler, g24f alacagım sanırsam
tamamdır kontrol edecegim sagolEn iyisi net o ama bu modelde çok ölü piksel çıkıyormuş dikkat et derim
Genel olarak her monitörde çıkma ihtimali vardır modelden modele değişen artan bir şey değildir hocamEn iyisi net o ama bu modelde çok ölü piksel çıkıyormuş dikkat et derim
Lenovo olan kağıt üstünde daha iyi bence lenovo olanı almalısınız. G24fte ölü piksel sorunu yaşayan çok kişi vararkadaslar bu 4 unun arasında kaldım. bunlardan daha iyi dediginiz varsa önerilere acıgım. nvidia ekran kartı ile kullanacagım kimisi freesync den acılan gsync normal gsync destekli monitorlerle aynı diyor kimisi stabil olmuyor farklar oluyor diyor. hangisini seçmeliyim? bu arada g24f 3500 orada yanlıs yazıyor
asus tuf yada g24f-2arkadaslar bu 4 unun arasında kaldım. bunlardan daha iyi dediginiz varsa önerilere acıgım. nvidia ekran kartı ile kullanacagım kimisi freesync den acılan gsync normal gsync destekli monitorlerle aynı diyor kimisi stabil olmuyor farklar oluyor diyor. hangisini seçmeliyim? bu arada g24f 3500 orada yanlıs yazıyor