Bro hızını zaten otomatik kendisi ayarlıyor biosa onun için hiç girmedim ışıklarına kadar yanar çalışır değil miOnların 1 tanesi fan kontrol için idi sanırım.
Çalışır ama kontrol edemezsin hızını.
Işıklarıda çalışır demi mrihöficöbş tedirginimÇalışır.
İşte o ayar için bir tane fazladan giriş var.Bro hızını zaten otomatik kendisi ayarlıyor biosa onun için hiç girmedim ışıklarına kadar yanar çalışır değil mi
Işıklarıda çalışır demi mrihöficöbş tedirginim
benim msi c240 sıvı sogutmam var ve fan kablosu 3 pinli ama anakartta 4 pin var. Bu yüzden fanlar yüksek hızda calısıyor ve fan hızını kontrol edemiyorum. Biosta DC Modu falan da bulamadım. Bu sıvı sogutmayı çöpe mi atacağım ne yapmam gerekiyorİşte o ayar için bir tane fazladan giriş var.
Onu takamadığın zaman ayarlayamıyor bios.
Anakart modeliniz nedir?benim msi c240 sıvı sogutmam var ve fan kablosu 3 pinli ama anakartta 4 pin var. Bu yüzden fanlar yüksek hızda calısıyor ve fan hızını kontrol edemiyorum. Biosta DC Modu falan da bulamadım. Bu sıvı sogutmayı çöpe mi atacağım ne yapmam gerekiyor![]()
Gigabyte H510M H modelinde bir anakartım var. Biosta aradan bulamadım DC mod falan hiçbir yerde yazmıyor.Anakart modeliniz nedir?
Biosta 4 pinler için PWM, 3 pinler için DC mod seçilir.
Bak bu videoda mantık anlatılmış senin anakartta da yeri şekli farklıdır ama mantık aynıGigabyte H510M H modelinde bir anakartım var. Biosta aradan bulamadım DC mod falan hiçbir yerde yazmıyor.