Neler Yeni

4 pinli anakarta 3 pinli argb fan kontrolcüsü nasıl takcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
arkadaşlar ben kasama argb fan takacağım ama fanın pinleri 3 pinli benim anakartım 4 pinli hangi tarz dönüştürücü almam gerekiyor yardımcı olur musunuz? ayrıca fan renklerini kontrol etmek istiyorum (fanı daha almadım) not: başlığı yanlış yazmış olabilirim bilmiyorum

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Dr Luciano
arkadaşlar ben kasama argb fan takacağım ama fanın pinleri 3 pinli benim anakartım 4 pinli hangi tarz dönüştürücü almam gerekiyor yardımcı olur musunuz? ayrıca fan renklerini kontrol etmek istiyorum (fanı daha almadım) not: başlığı yanlış yazmış olabilirim bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanırım bu yanlış bunun takma yeri 3 pinli benim anakartımda 3 pinli giriş yeri yok 4 pinli hepsi

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Metehan
Arkadaş kontrolcü değil dönüştürücü arıyor hocam. Bende de aynı sorun mevcur. 3 pi to 4 pin yazarak alıexpress ten bulabılırsın. Ben araştırıp bulmuştum ama kargo ucreti urun ücretini geçti diye vazgeçmiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş kontrolcü değil dönüştürücü arıyor hocam. Bende de aynı sorun mevcur. 3 pi to 4 pin yazarak alıexpress ten bulabılırsın. Ben araştırıp bulmuştum ama kargo ucreti urun ücretini geçti diye vazgeçmiştim
işime yarasın fiyatı önemli değil link atar mısın ?

Top Bottom