4 Saat de bir minoset plus içmek

Theta

80+
Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar bütün ağızım çok ağrıyor dayanılcak gibi değil yarın dişçiye gidicem ama toplam 16 cı saat de 4 cü minoset plus 500 mg içeceğim bir sıkıntısı olur mu teşekkür ederim ? (Karaciğerim ile ilgili bir sıkıntım yoktur alkol tüketmem)

Arkadaşlar bütün ağızım çok ağrıyor dayanılcak gibi değil yarın dişçiye gidicem ama toplam 16 cı saat de 4 cü minoset plus 500 mg içeceğim bir sıkıntısı olur mu teşekkür ederim ? (Karaciğerim ile ilgili bir sıkıntım yoktur alkol tüketmem)
Usta biz nereden bilebiliriz şimdi bişey olmaz deriz
Bişey felan olur maazallah

OLU. her şeyin fazlası zarar

içme knk fazla 4 ne

Dostum icme
İlaçların belirli dozları oluyor bir günde 4 tane ağrı kesici içilmez
5. Yi içme lütfen
Sağlığına zarar

dostum çocukluğum köyde geçmişti ananem limon keser ufak bir parça ağrıyan yerin dibine iliştirirdi bi dene derim iyi gelir umarim

Kardeşim uyumayı deneyebilirsin
Ağrın devam ederse önerilen gargaraları yapabilirsin.
Ama çok fazla ağrı kesici alma mide kanamasına kadar götürür allah korusun.

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar:
Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça:
Yetişkin iseniz tek seferde 1-2 tablet kullanabilirsiniz. Gerektiğinde 24 saat içinde 3 kez
MİNOSET® PLUS alabilirsiniz
. prospektüste yazan bilgi bu kardeşim fazlasını alma.

Hocam doktor varmıdır forum da diye yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ağzımın ağrısından duramıyorum uykudan uyandım zaten öyle içmeyi düşündüm sabah dişçiye gidicem
Doktor değilim 1.sınıf tıp öğrencisiyim ama genel bilgilerim ufak da olsa var , kullanmamanı öneririm. Maks doz 3 olarak belirtilmiş mideni , karaciğerini vs bozabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,141
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri