Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,567
20TB ile ne kadar kazanırım?Sence 4TB yeterli ama iyice araştırma yaparsan yetmeyecek.
20TB ile ne kadar kazanırım?Sence 4TB yeterli ama iyice araştırma yaparsan yetmeyecek.
Hpool'a katılcaksan, buradan bakabilirsin.20TB ile ne kadar kazanırım?
3tb ile günde 1 dolar kazanç gözüküyor ama 4tb ile kazanamazsın dediniz?Hpool'a katılcaksan, buradan bakabilirsin.
![]()
HPOOL Chia OG Calculator | Estimate pool farming profitability
Chia Pool Calculator to calculate the potential earnings from mining the Chia cryptocurrency (XCH) on HPOOL.hpoolchiacalculator.com
Bende 4tb alacağım ona göre işte3tb ile günde 1 dolar kazanç gözüküyor ama 4tb ile kazanamazsın dediniz?
Siteye göre aylık 300 lira kazanabiliyorsunuzBende 4tb alacağım ona göre işte![]()
Tmamadır teşekkür ederim 4tb hdd yi yakın bir zamanda almaya çalışacağımSiteye göre aylık 300 lira kazanabiliyorsunuz
Alma bence ben sadece siteye bakarak söyledim @Emirhandkee kazanamazsın diyor o daha çok bilir bendenTmamadır teşekkür ederim 4tb hdd yi yakın bir zamanda almaya çalışacağım
Bu konuyu gördükten sonra hardisklerim ssdlerim ve M2 ssdlerimlr bir 5 dakka bakıştıkHerkese merhabalar bende 4tb hdd var bunun ile mining yapacağım 7/24 yapsam aylık kaç TL verir bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
HaydaaaaAlma bence ben sadece siteye bakarak söyledim @Emirhandkee kazanamazsın diyor o daha çok bilir benden
KatılıyorumMinimum 8-10 TB.
HaydeeeKatılıyorum
Elektrik masrafı var, komisyonu var, parayı almak için ek komisyonlar var. Var da var.3tb ile günde 1 dolar kazanç gözüküyor ama 4tb ile kazanamazsın dediniz?
Elektrik ne kadar tutar ki? Maksimum 10w çeker komisyonlar 300 tl tutar mı?Elektrik masrafı var, komisyonu var, parayı almak için ek komisyonlar var. Var da var.